Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboks veteranen: Beekwilder en Martinez gaan de strijd aan

Kickboks veteranen: Beekwilder en Martinez gaan de strijd aan

Op zaterdag 23 februari 2019 vindt in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven de veteranenpartij plaats tussen William Beekwilder en Chico Martinez. Dat maakt RingFight Promotions vandaag bekend.

JA, jullie hebben het goed gezien! Het begon na zoveel jaren weer te kriebelen voor Beekwilder en uiteindelijk is de kogel door de kerk. Kickboks icoon William Beekwilder is nu al ruim 37 jaar actief in deze sport en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij kent als geen ander het klappen van de zweep en heeft erg veel voor de sport betekend.

Niet alleen als succesvolle coach, maar ook als vechter, organisator en official. Top vechters zoals Van Asdonck, van Roosmalen, Bulaid en vele anderen hebben onder zijn vleugels getraind en praten nog steeds vol lof over de Brabantse gezelligheid zelve.

Beekwilder vs. Martinez

Hij zal op 23 februari zijn opwachting maken en is al druk bezig om fit te worden. Hij zal het opnemen op kickboksregels tegen Chico ”El Toro” Martinez die van geen ophouden weet. En al helemaal niet nadat hij zijn laatste partij op 2 november j.l. met KO heeft afgesloten.

Met deze veteranenpartij op het programma bieden wij voor elk wat wils en hopen wij dat deze mannen kunnen rekenen op jullie support. Per 1 december dus MORGEN start de [online]tickets verkoop. Houd onze pagina en website (www.ringfightpromotions.com) goed in de gaten en blijf ons volgen!

Binnenkort een uitgebreid interview met Chico Martinez en William Beekwilder.

Bekijk ook

Enfusion Eindhoven: ‘Tayfun Ozcan verdedigt wereldtitel tegen Endy Semeleer’

Het Enfusion toernooi in Eindhoven wat gepland staat voor 23 februari 2019 heeft een topper ...

Nordin van Roosmalen over verlies in Abu Dhabi: ‘Ik heb er van geleerd’

(screenshot YouTube) Nordin van Roosmalen van Fightclub Den Bosch kwam afgelopen zaterdag terug uit Abu ...

Danyo Ilunga tekent officieel protest aan voor verlies op GLORY 56

GLORY ontslaat kickbokser Danyo Ilunga

Vervelend nieuws voor Danyo Ilunga, hij is door GLORY ontslagen wegens een wedstrijd die hij onlangs ...