Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboks veteraan Fred Sikking treft zware tegenstander in Abu Dhabi

Kickboks veteraan Fred Sikking treft zware tegenstander in Abu Dhabi

Fred Sikking reageert op rectificatie uitslag WFL Final 16 via Instagram

Hij vocht voor de grote organisaties zoals GLORY Kickboxing en een aantal andere, kickboks veteraan Fred Sikking, in Abu Dhabi komt hij bij Enfusion wederom in actie tegen Nidal Bchiri.

Sikking vocht vorige maand op het CWS Fight Night 05-gala in Duitsland. De veteraan verloor via een jury beslissing in de halve finale van een zwaargewicht toernooi met vier man tegen Muhammad Balli. Balli verloor op zijn beurt in de finale van Patrick Schmid.

Het beloofd een echte zwaargewicht partij te worden tussen beide top vechters op 6 december in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Bchiri vocht zijn laatste wedstrijd tijdens het Enfusion-evenement in Belgrado. De Marokkaanse kickbokser nam deel aan een toernooi met vier man.

Top event

Bchiri werd in zijn halve finale gevecht uitgeschakeld door de Servische Rade Opacic. Eerder dit jaar daagde Bchiri, regerend kampioen Levi Rigters uit voor de Enfusion zwaargewicht titel, hij verloor via een vijfronde beslissing. Enfusion doet jaarlijks Abu Dhabi aan.

Het toernooi in Abu Dhabi wordt gezien als een van de belangrijkste in de regio en is elk jaar gevuld met topvechters en dito wedstrijden door de van oorsprong Nederlandse organisatie.

Bekijk ook

VERBOD: Maatregel bij ‘kickboksen en Muaythai’ in Nederland

De Nederlandse Vechtsportautoreit (VA) kondigde afgelopen week nieuwe maatregelen aan voor de vechtsportsector in 2020

Veronica maakt uitzendtijden titelgevecht Rico vs Badr bekend

GLORY COLLISION 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien

Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven

De realitysoap 'Rico' welke uitgezonden wordt op SBS6 heeft te kampen met dalende kijkcijfers.