Kickboks veteraan Fred Sikking treft zware tegenstander in Abu Dhabi – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboks veteraan Fred Sikking treft zware tegenstander in Abu Dhabi

Kickboks veteraan Fred Sikking treft zware tegenstander in Abu Dhabi

Fred Sikking reageert op rectificatie uitslag WFL Final 16 via Instagram

Hij vocht voor de grote organisaties zoals GLORY Kickboxing en een aantal andere, kickboks veteraan Fred Sikking, in Abu Dhabi komt hij bij Enfusion wederom in actie tegen Nidal Bchiri.

Sikking vocht vorige maand op het CWS Fight Night 05-gala in Duitsland. De veteraan verloor via een jury beslissing in de halve finale van een zwaargewicht toernooi met vier man tegen Muhammad Balli. Balli verloor op zijn beurt in de finale van Patrick Schmid.

Het beloofd een echte zwaargewicht partij te worden tussen beide top vechters op 6 december in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Bchiri vocht zijn laatste wedstrijd tijdens het Enfusion-evenement in Belgrado. De Marokkaanse kickbokser nam deel aan een toernooi met vier man.

Top event

Bchiri werd in zijn halve finale gevecht uitgeschakeld door de Servische Rade Opacic. Eerder dit jaar daagde Bchiri, regerend kampioen Levi Rigters uit voor de Enfusion zwaargewicht titel, hij verloor via een vijfronde beslissing. Enfusion doet jaarlijks Abu Dhabi aan.

Het toernooi in Abu Dhabi wordt gezien als een van de belangrijkste in de regio en is elk jaar gevuld met topvechters en dito wedstrijden door de van oorsprong Nederlandse organisatie.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page