Kickboks legende 'Iron Mike' Zambidis kondigt comeback aan Nieuws
Nieuws

Kickboks legende 'Iron Mike' Zambidis kondigt comeback aan

Kickboks legende 'Iron Mike' Zambidis kondigt comeback aan
Kickboks legende 'Iron Mike' Zambidis kondigt comeback aan

Met zijn 38 jaar is "Iron" Mike Zambidis nog niet klaar met het kickboksen, vandaag kondigde de Griek via Instagram aan dat hij een comeback zal maken. Hij is maar liefst zestienmaal wereldkampioen en klaar om terug te komen.

Zambidis haalde de meeste van zijn overwinningen via knock-outs. Hij is in het begin van zijn loopbaan twee keer technisch uitgeschakeld, onder andere in 2008 door Andy Souwer in een extra ronde.

In 2003 arrangeerde promotor Tarik Solak het debuutgevecht van Zambidis in Japan tegen toenmalige World K-1 Max Champion Nederlander Albert Kraus, die hij knock-out sloeg in de 2e ronde.

Murthel Groenhart

In april 2005 sloeg Zambidis met een rechtse hoek de populaire Norifumi "Kid" Yamamoto neer, voor de ogen van duizenden fans van de Japanse kickboxer.

LEES OOK: Badr Hari aan zijn fans: 2019 is van ons

Hij versloeg Reece McAllister in de kwartfinales van de K-1 World MAX 2012 Wereldkampioenschappen Toernooi Finale in Athene, Griekenland op 15 december 2012. Hij werd echter verslagen door de uiteindelijke kampioen Murthel Groenhart in de halve finale.

Opnieuw de ring in

In 2015 vocht Zambidis zijn laatste pro partij tegen Steve Moxon tijdens Iron Challenge. Wanneer en bij welke organisatie Zambidis zijn comeback gaat maken is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws