Kickboks legende Andy Souwer: 'Zal geen genade tonen' Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Andy Souwer: 'Zal geen genade tonen'

Kickboks legende Andy Souwer: 'Zal geen genade tonen'
Kickboks legende Andy Souwer: 'Zal geen genade tonen'

Andy Souwer gelooft dat hij nog een laatste kans heeft om een top prestatie neer te zetten, om zo zijn opmerkelijke kickboks carrière goed af te sluiten.

Souwer zal Jo Nattawut tegemoet treden in de kwartfinale van de historische ONE Featherweight Kickboxing World Grand Prix tijdens ONE: Enter The Dragon op vrijdag 17 mei aanstaande.

De Nederlandse topvechter wil de wereld eraan herinneren waarom hij een echte legende is, door zijn kenmerkende agressie mee te brengen naar het toernooi, hij wil alles geven in de ring in het Singapore Indoor Stadium. Met die agressie zit het wel goed Souwer staat bekend om zijn hardheid wilskracht om te overwinnen.

Laatste kans

In een interview met ONE was Souwer er meer dan duidelijk over: "Ik wil mijn carrière zo goed mogelijk beëindigen," legt hij uit. Dit is de laatste en enige kans die ik heb, dus ik wil zo goed mogelijk zijn en een show neerzetten." Souwer keerde recentelijk terug naar zijn oude boksschool onder leiding van Ron Rovers wat zorgt voor extra vertrouwen, kracht en focus.

LEES HIER >> Het interview met ONE Championship

Hij zegt dan ook: "Niemand hoeft me te leren vechten, ik doe het mijn hele leven, maar het verscherpt de details, en vooral het brein. In de korte tijd die ik heb moeten voorbereiden, heb ik geprobeerd om de juiste sfeer weer terug te krijgen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws