Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboks legende Andy Souwer ambassadeur Kingdom Fight Gym Cambodja

Kickboks legende Andy Souwer ambassadeur Kingdom Fight Gym Cambodja

Kingdom Fight Gym verwelkomt K1 legende Andy Souwer als ambassadeur

De Cambodjaanse gym met een sociaal karakter heeft de eer een tweede legende als ambassadeur te verwelkomen. Na Ernesto Hoost heeft ook Andy Souwer aangegeven zich aan te sluiten als ambassadeur voor de sociale onderneming.

De K1 legende en actieve vechter van ONE Championship draagt een warm hart uit naar de organisatie en waar het voor staat. Souwer vindt de visie mooi waarbij kansarme jongeren in Cambodja ondersteund worden in onderdak, voeding en onderwijs, maar daarnaast ook de Nederlandse jongeren niet worden vergeten. Deze krijgen in de toekomst de kans die in de vorm van bewustwordingsreizen af te reizen naar Cambodja waar ze samen met Cambodjaanse leeftijdsgenoten lokale projecten uit te voeren en van elkaar te leren.

Andy zal na zijn volgende gevecht voor ONE afreizen naar Cambodja om de gym en het dorp te bezoeken dat door Kingdom Fight Gym ondersteunt. Andy zal de huidige actieve vechters van de gym ondersteunen in het ontwikkelen en verbeteren van hun technieken, op die manier wil hij het Kun Khmer naar een hoger niveau tillen.

Toeval bestaat niet

Het is overigens niet toevallig dat het concept van KFG beide ambassadeurs aanspreekt, wat veel mensen niet weten is dat zowel Ernesto als Andy voor hun professionele carrière beide met kwetsbare jongeren hebben gewerkt in Nederland. Lijkt het je wat om zelf of met je eigen gym deel te nemen aan een fight camp in Cambodja en automatisch de lokale jongeren ondersteunt? Twijfel dan niet en neem contact op via train@kingdomfightgym.com.

Bekijk ook

Enfusion Eindhoven: ‘Tayfun Ozcan verdedigt wereldtitel tegen Endy Semeleer’

Het Enfusion toernooi in Eindhoven wat gepland staat voor 23 februari 2019 heeft een topper ...

Nordin van Roosmalen over verlies in Abu Dhabi: ‘Ik heb er van geleerd’

(screenshot YouTube) Nordin van Roosmalen van Fightclub Den Bosch kwam afgelopen zaterdag terug uit Abu ...

Danyo Ilunga tekent officieel protest aan voor verlies op GLORY 56

GLORY ontslaat kickbokser Danyo Ilunga

Vervelend nieuws voor Danyo Ilunga, hij is door GLORY ontslagen wegens een wedstrijd die hij onlangs ...