Kickboks legende Andy Souwer ambassadeur Kingdom Fight Gym Cambodja Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Andy Souwer ambassadeur Kingdom Fight Gym Cambodja

Kickboks legende Andy Souwer ambassadeur Kingdom Fight Gym Cambodja
Kickboks legende Andy Souwer ambassadeur Kingdom Fight Gym Cambodja

De Cambodjaanse gym met een sociaal karakter heeft de eer een tweede legende als ambassadeur te verwelkomen. Na Ernesto Hoost heeft ook Andy Souwer aangegeven zich aan te sluiten als ambassadeur voor de sociale onderneming.

De K1 legende en actieve vechter van ONE Championship draagt een warm hart uit naar de organisatie en waar het voor staat. Souwer vindt de visie mooi waarbij kansarme jongeren in Cambodja ondersteund worden in onderdak, voeding en onderwijs, maar daarnaast ook de Nederlandse jongeren niet worden vergeten. Deze krijgen in de toekomst de kans die in de vorm van bewustwordingsreizen af te reizen naar Cambodja waar ze samen met Cambodjaanse leeftijdsgenoten lokale projecten uit te voeren en van elkaar te leren.

Andy zal na zijn volgende gevecht voor ONE afreizen naar Cambodja om de gym en het dorp te bezoeken dat door Kingdom Fight Gym ondersteunt. Andy zal de huidige actieve vechters van de gym ondersteunen in het ontwikkelen en verbeteren van hun technieken, op die manier wil hij het Kun Khmer naar een hoger niveau tillen.

Toeval bestaat niet

Het is overigens niet toevallig dat het concept van KFG beide ambassadeurs aanspreekt, wat veel mensen niet weten is dat zowel Ernesto als Andy voor hun professionele carrière beide met kwetsbare jongeren hebben gewerkt in Nederland. Lijkt het je wat om zelf of met je eigen gym deel te nemen aan een fight camp in Cambodja en automatisch de lokale jongeren ondersteunt? Twijfel dan niet en neem contact op via train@kingdomfightgym.com.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws