Kickboks kampioene valt van flatgebouw en sterft Nieuws
Nieuws

Kickboks kampioene valt van flatgebouw en sterft

Kickboks kampioene valt van flatgebouw en sterft
Kickboks kampioene valt van flatgebouw en sterft

De jonge kickboks kampioene werd dood aangetroffen voor de hal van een flat, aan de Krondshtatsky-boulevard in Moskou.

Russische media melden dat Kristina Myalina, een 26-jarige professionele atleet Muay thai en kickboks kampioen, gevonden werd aan de ingang van een hal van een flatgebouw in Moskou.

LEES OOK > Boxing β€˜82: Boksicoon Frans van den Heerik overleden

Uit haar verwondingen bleek dat ze van een aanzienlijke hoogte was gevallen. Volgens rapporten viel Myalina vanaf de achtste verdieping van het gebouw. De details rond de dood van Myalina blijven onduidelijk. Haar lichaam is meegenomen voor forensisch onderzoek

Meervoudig kampioen

Myalina won de Russische beker in het Thai boksen en was een begaafd atleet die verschillende andere (kickboks) kampioenschappen won in Moskou en de omliggende regio.

Ze was ook kandidaat voor een Masters of Sports, maar besloot zich terug te trekken en een volgende fase van haar leven te gaan. Oleg Chuprina, de president van de Thai Boxing Federation kon ook geen duidelijkheid verschaffen over de dood van de jonge Russische atlete

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws