Kickboks kampioen Rico Verhoeven: 'Het wachten duurde lang' Nieuws
Nieuws

Kickboks kampioen Rico Verhoeven: 'Het wachten duurde lang'

Kickboks kampioen Rico Verhoeven: 'Het wachten duurde lang'
Kickboks kampioen Rico Verhoeven: 'Het wachten duurde lang'

Binnenkort staat de grootste krachtmeting in het kickboksen op het programma, als Rico Verhoeven en Badr Hari elkaar treffen voor de langverwachte rematch.

Afgelopen week stonden Rico en Badr sinds lange tijd weer oog in oog met elkaar tijdens de persconferentie voor hun aanstaande gevecht in het Gelredome in Arnhem op 21 december. Het weerzien was spannend en geladen met vuur van beide vechters.

ZIE OOK >> Interview met Rico Verhoeven en Badr Hari (video)

Zowel Rico als Badr wisten elkaar te vinden in social media posts om elkaar haarfijn te vertellen wat zij van elkaar denken en wie er straks met de winst vandoor gaat. Dat beide vechters creatief zijn in hun berichten bewijst een post van Rico die hem een aantal jaar ouder toont.

Geen zorgen

Het bijschrift bij de foto is: When you’re waiting for your opponent to impress you…. Turn up or Shut up!!! Met andere woorden ik heb lang gewacht en hopelijk kom je opdagen in de ring, of houdt je mond. Voor de leek lijkt het wellicht op een soort van oorlog.

Laat ons gerust u gerust stellen, het hoort bij de opmaat van het gevecht wat zeker vol met explosieve actie van zowel Rico als Badr zal zijn. En wij moeten zeggen, als ouderdom Rico zal plagen dan hoeft hij zich geen zorgen te maken, zijn looks lijken verzekerd ook op oudere leeftijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws