Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3

Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3

Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3

Het ziet er naar uit dat de kickboks fans graag Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in de ring zien.

Verhoeven en Ben Saddik stonden al twee keer eerder tegenover elkaar. Tijdens een zwaar bevochten GLORY Kickboxing 8-man toernooi won Ben Saddik niet alleen een belt maar ook werd de belofte gedaan dat hij eerste in rij zou zijn om tegen Verhoeven te vechten.

Echter bleek dit in de praktijk anders te verlopen en stond recentelijk Badr Hari tegenover Verhoeven in de strijd om diens titel. Het vroegtijdig eindigen van de wedstrijd tussen Verhoeven en Badr was voor alle betrokken een ware anti-climax. Badr leed een enkel blessure wat einde wedstrijd betekende.

Verhoeven vs Ben Saddik 3 moet er komen

Al snel werd er gesproken over een 3e rematch tussen Verhoeven en Badr. Ook kwam de naam van Ben Saddik weer boven drijven en gaf zelfs GLORY aan dat er een derde ontmoeting aan zit te komen tussen Verhoeven en Ben Saddik. Verhoeven gaf aan in een interview met FunX dat hij Ben Saddik niet bepaald een warm hart toe draagt. De rivaliteit is hoog tussen beide vechters wat een rematch extra spannend zal maken.

In hun tweede ontmoeting bracht Ben Saddik kampioen Verhoeven even van zijn stuk, deed hem zelfs wankelen. Iets dat Badr fijntjes overdeed en Verhoeven voor het eerst zelfs 2 maal 8 tellen voor zijn kiezen kreeg. Uit een Poll gehouden onder volgers van onze site blijkt dat het merendeel van de kickboks fans een rematch verwacht tussen Verhoeven en Ben Saddik. Het is nu nog wachten op een aankondiging.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page