Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3 Nieuws
Nieuws

Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3

Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3
Kickboks fans willen Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik 3

Het ziet er naar uit dat de kickboks fans graag Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in de ring zien.

Verhoeven en Ben Saddik stonden al twee keer eerder tegenover elkaar. Tijdens een zwaar bevochten GLORY Kickboxing 8-man toernooi won Ben Saddik niet alleen een belt maar ook werd de belofte gedaan dat hij eerste in rij zou zijn om tegen Verhoeven te vechten.

Echter bleek dit in de praktijk anders te verlopen en stond recentelijk Badr Hari tegenover Verhoeven in de strijd om diens titel. Het vroegtijdig eindigen van de wedstrijd tussen Verhoeven en Badr was voor alle betrokken een ware anti-climax. Badr leed een enkel blessure wat einde wedstrijd betekende.

Verhoeven vs Ben Saddik 3 moet er komen

Al snel werd er gesproken over een 3e rematch tussen Verhoeven en Badr. Ook kwam de naam van Ben Saddik weer boven drijven en gaf zelfs GLORY aan dat er een derde ontmoeting aan zit te komen tussen Verhoeven en Ben Saddik. Verhoeven gaf aan in een interview met FunX dat hij Ben Saddik niet bepaald een warm hart toe draagt. De rivaliteit is hoog tussen beide vechters wat een rematch extra spannend zal maken.

In hun tweede ontmoeting bracht Ben Saddik kampioen Verhoeven even van zijn stuk, deed hem zelfs wankelen. Iets dat Badr fijntjes overdeed en Verhoeven voor het eerst zelfs 2 maal 8 tellen voor zijn kiezen kreeg. Uit een Poll gehouden onder volgers van onze site blijkt dat het merendeel van de kickboks fans een rematch verwacht tussen Verhoeven en Ben Saddik. Het is nu nog wachten op een aankondiging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws