Khabib biedt oud rivaal baan aan: 'Kom vechten'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Khabib biedt oud rivaal baan aan: ‘Kom vechten’

Khabib biedt oud rivaal baan aan: ‘Kom vechten’

Kevin Lee is zonder pardon door UFC-functionarissen op straat gezet. Echter biedt voormalig UFC kampioen Khabib Nurmagomedov met zijn Eagle FC vechtsport organisatie de vechter een nieuw huis aan.

Voormalig UFC interim lichtgewicht titeluitdager, Lee werd ontslagen na tegenslagen in vier van zijn laatste vijf optredens. Dit maakt een einde aan zijn zevenjarige loopbaan bij ’s werelds toonaangevende MMA-organisatie (lees verder onder video).

Lang hieft Lee echter niet te treuren, kort na het nieuws over zijn ontslag bij de UFC, vertelde Rizvan Magomedov, CEO van Eagle FC, dat zijn organisatie geïnteresseerd was om Lee een nieuw thuis te geven.

Kom bij ons vechten

Eagle FC is eigendom van Khabib die in het verleden door Lee werd uitgedaagd voor een gevecht onder de UFC-vlag. ,,Eagle FC is klaar om Kevin Lee een nieuw thuis te geven”, zei Magomedov.

Lee nam voor het laatst deel aan de UFC competitie in augustus, dit jaar, waar hij verlies leed tegen Daniel Rodriguez. Die tegenslag werd voorafgegaan door een nederlaag tegen de regerend UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira.

Bekijk ook

‘Schoothondje!’ Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

De zaak dreigt flink uit de hand te lopen

Dansende UFC-Debutant scoort dikke KO overwinning (video)

Slava Claus weet van wanten

‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

Dan White si zeker van zijn zaak

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page