Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video) Nieuws
Nieuws

Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video)

Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video)
Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video)

De King of Kings-organisatie (KOK) organiseerde 28 juni de KOK World Series in Sakarya, Turkije.

Een groot publiek in de Hendek Bayraktepe Arena en internationaal kijkerspubliek op KOK Fights TV waren getuige van het evenement. Ers stond als headliner en wedstrijd tussen de Nederlandse kickbokser Kevin Hessling en de Iraanse Masoud Minaei.

Minaei versloeg via knock-out de Nederlandse top kickbokser Kevin Hessling met een hoge trap in de eerste ronde en won daarmee de Europese 75 kg titel van de WKU.

Veel actie

Hessling (42-8-3) kwam goed uit de verf en gebruikte trappen om afstand te creëren. Minaei (30-3, 14 KOs) vocht voornamelijk vanuit de linkshandige houding en begon te scoren met linkse body kicks.

Aan het einde van de eerste ronde deelde Minaei een linker hoek uit gevolgd door een rechtse hoek, vervolgens een linker hoge trap die landde die Hessling onder de touwen terecht deed komen. Hessling werd uitgeteld en Minaei won de WKU European Title met deze overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws