Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video)

Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video)

Kevin Hessling knock-out: Loopt WKU kickbokstitel mis (video)

De King of Kings-organisatie (KOK) organiseerde 28 juni de KOK World Series in Sakarya, Turkije.

Een groot publiek in de Hendek Bayraktepe Arena en internationaal kijkerspubliek op KOK Fights TV waren getuige van het evenement. Ers stond als headliner en wedstrijd tussen de Nederlandse kickbokser Kevin Hessling en de Iraanse Masoud Minaei.

Minaei versloeg via knock-out de Nederlandse top kickbokser Kevin Hessling met een hoge trap in de eerste ronde en won daarmee de Europese 75 kg titel van de WKU.

Veel actie

Hessling (42-8-3) kwam goed uit de verf en gebruikte trappen om afstand te creëren. Minaei (30-3, 14 KOs) vocht voornamelijk vanuit de linkshandige houding en begon te scoren met linkse body kicks.

Aan het einde van de eerste ronde deelde Minaei een linker hoek uit gevolgd door een rechtse hoek, vervolgens een linker hoge trap die landde die Hessling onder de touwen terecht deed komen. Hessling werd uitgeteld en Minaei won de WKU European Title met deze overwinning.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.