KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?
KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat de organisatie haar kantoor in Nederland gesloten zou hebben.

Journalist Giovanni Tjin meldt dat uit meerdere betrouwbare bronnen gemeld wordt dat het niet goed gaat met de grootste kickboks organisatie ter wereld.

Tjin zegt op Instagram: BREAKING: "Volgens meerdere betrouwbare bronnen dichtbij Glory heb ik het volgende gehoord: Cor Hemmers is ontslagen, Remon Daalder is ontslagen, Het kantoor is gesloten. Het blijkt niet goed te gaan met de organisatie. Meer info hopelijk binnenkort."

NOTE: Onze redactie belde met Remon Daalder deze meldt dat hij niet ontslagen is maar zelf is opgestapt omdat GLORY onder andere de financiële afspraken met hem niet kon nakomen.

GLORY Failliet

Bij de post is een brief geplaatst waaruit blijkt dat GSI (Glory Sports International), welke in Singapore gevestigd is, door het bedrijf AAG wordt behartigt als het om financiële kwesties gaat. Er gingen al eerder geruchten dat GLORY in problemen zou zijn.

Ook diverse forums brengen informatie naar buiten. Zo is op het Mixfght forum te lezen: "Nu voor het Corona tijdperk langzaam het einde in zicht komt aangezien er weer grote evenementen worden aangekondigd, blijft GLORY imho achter."

Einde van een tijdperk

"Het laatste event op de site van de promotor was GLORY 75 in Utrecht en er is nog niets vermeld voor komend najaar. Tevens hebben we uit bronnen vernomen dat na Collision 2 "Badr vs Rico" de rekeningen niet meer betaald worden. Begin van het einde?" Klik hier voor meer…

Als de bronnen de waarheid spreken dan is dit zeer triest nieuws, voor de organisatie, haar vechters en de fans. GLORY trok het kickboksen in Nederland uit het slop en zorgde ervoor dat de sport in een positief daglicht werd gesteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws