Kans op snelle rematch tussen Andy Souwer en Yodsanklai Nieuws
Nieuws

Kans op snelle rematch tussen Andy Souwer en Yodsanklai

Kans op snelle rematch tussen Andy Souwer en Yodsanklai
Kans op snelle rematch tussen Andy Souwer en Yodsanklai

ONE: ENTER THE DRAGON zal de kwartfinale rondes van de ONE Featherweight Kickbox World Grand Prix bevatten.

De deelnemers die in mei aan dit 8-man toernooi deelnemen zijn Giorgio Petrosyan, Samy Sana, Andy Souwer, Enriko Kehl, Dzhabar Askerov, Yodsanklai IWE Fairtex, Jo Nattawut en Petchmorakot Petchyindee Academy.

LEES OOK: Andy Souwer verliest van Yodsanklai

De kans bestaat dat Souwer en Yodsanklai snel weer tegenover elkaar zullen staan als deelnemer aan het toernooi. Recentelijk stonden beide vechters bij ONE tegenover elkaar. Een rematch zou de derde keer zijn dat zij elkaar treffen. De partijen zijn nog niet bekend gemaakt voor het toernooi.

Van Nieky Holzken verloren

Tijdens ONE: ENTER THE DRAGON zal ook de ex UFC-vechter Sage Northcutt na maanden van wachten eindelijk zijn langverwachte ONE-debuut maken. De meervoudig wereldkampioen Karate, die in december officieel tot de grootste vechtsportorganisatie ter wereld toetrad, zal het opnemen tegen Lion Fight Muay Thai World Champion Cosmo Alexandre.

Alexandre verloor van Nieky Holzken tijdens hun treffen in de ONE ring met een stevige knock-out. Holzken wordt verwacht binnenkort voor de ONE wereldtitel te gaan vechten. Hij zal hiermee de eerste Nederlander zijn bij ONE in een titelgevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws