Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica Nieuws
Nieuws

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica
Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Op donderdag 28 februari 2019 tijdens "Oss Fighters 03" wordt het Kampioen tegen kampioen. Die avond treft Kampioen bij Tatneft Fabio Kwasi de lichtgewicht zwaargewicht kampioen bij Enfusion, Fabio Stoica.

Beiden vechters draaien aan de top bij hun eigen moeder organisaties. Superkombat Fighting Championship maakt met OSS Fighters haar terugkeer naar Roemenië.

In de hoofdpartij keert de Roemeense Bogdan Stoica voor de derde keer terug naar de Oss Fighters-ring om het op te nemen tegen Fabio Kwasi uit Holland. Stoica werd onlangs de Enfusion Light Heavyweight Champion in oktober vorig jaar.

Kampioen vs kampioen

Kwasi had ook een succesvol 2018 en won in december het Tatneft Cup +80 kg toernooi. Nu wordt het kampioen tegen kampioen in Boekarest.

LEES OOK: Chico Kwasi vs. Aleksejs Marizihins tijdens KOK Fight

Ook op de kaart staat een supergevecht tussen twee van de beste Roemeense lichtgewichten wanneer Cristian Milea tegenover Amansio Paraschiv staat. Dit gevecht is een rematch van mei 2016, een gevecht dat Paraschiv op een nipte manier won met een split decision.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws