K-1 WGP: Nederlandse kickboksers verliezen in Japan (video) Nieuws
Nieuws

K-1 WGP: Nederlandse kickboksers verliezen in Japan (video)

K-1 WGP: Nederlandse kickboksers verliezen in Japan (video)

Geugjes had de kans om geschiedenis te schrijven als de eerste vrouwelijke K-1 vechter die een 4- vrouwen K-1 kickboks toernooi kon winnen, echter werd zij in de halve finale uitgeschakeld door de Zweedse Josefine Knutsson.

Als Geugjes wist door te stoten door Knutsson te verslaan, was de kans groot dat zij tegen de Japanse Kana zou komen te staan, waar zij al eerder tegen in de ring stond, In hun laatste treffen verloor Geugjes onterecht haar K-1 Krush titel aan Kana. Krush is een zuster organisatie van de K-1.

Ik ga voor de titel

Geugjes zei na de wedstrijd: "Het was een zware wedstrijd, vandaag hebben we een teleurstellend resultaat gehad. Ik wist van tevoren dat mijn tegenstander sterk was, maar ik had niet verwacht dat het resultaat 3-0 zou zijn. Als de K-1 mij de kans geeft, wil ik een titelmatch proberen, ongeacht wie vandaag de kampioen wordt."

"Ik ben trots dat ik een waardige titelmatch-kandidaat ben, dus als je de kans hebt, wil ik graag de kampioen voor de titel uitdagen." aldus Geugjes. De Turks-Nederlandse kickbokser Hasan Toy stond in Japan tegenover Maasaki Noiri, echter verloor Toy op beslissing in wat een spannend gevecht was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws