K-1 Legendes Peter Aerts (50) en Ernesto Hoost (55) maken rentree – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / K-1 Legendes Peter Aerts (50) en Ernesto Hoost (55) maken rentree

K-1 Legendes Peter Aerts (50) en Ernesto Hoost (55) maken rentree

Peter Aerts en Ernesto Hoost zullen een terugkeer maken naar het kickboksen. Beide K-1 Legendes en kickboks veteranen zullen op 8 mei vechten in Lyon, Frankrijk tijdens The Legends Of K-1.

Het evenement The Legends Of K-1 waar Aerts en Hoost hun opwachting maken was oorspronkelijk gepland voor januari dit jaar. Echter is de datum verschoven naar 8 mei.

De bekende promotor Kader Marouf is de man achter het evenement die grote namen uit het kickboksen herbergt. Marouf is zelf een voormalige Muay Thai Wereldkampioen en bracht It’s Showtime, Thai Fight en A-1 WCC naar Frankrijk.

Grote namen

Aerts zal volgens de aankondiging de 42-jarige Greg Tony treffen de Franse zwaargewicht kampioen kickboksen en prof bokser. Hoost zal te zien zijn tegen de 35-jarige Brice Guidon, voormalig GLORY kickbokser en muaythai kampioen.

Overige grote namen die te zien zullen zijn op het evenement zijn K-1 legende Jerome LeBanner en Stefan Leko. Ook zal Bombardier de 140 kilo wegende Senagalese kickboksers acte de présence geven.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page