50 Jarige K-1 legende Peter Aerts trapt tegenstander knock-out (video) Nieuws
Nieuws

50 Jarige K-1 legende Peter Aerts trapt tegenstander knock-out (video)

50 Jarige K-1 legende Peter Aerts trapt tegenstander knock-out (video)

Hij mag dan inmiddels bij de kickboks veteranen horen, maar Peter Aerts staat nog steeds zijn mannetje in de ring.

Dat bewees de kickboks legende Aerts zondag 19 januari nog maar eens door in Japan tijdens HEAT 46 in Nagoya, de Braziliaan Jairo Kusunoki de voormalig J-NETWORK-kampioen zwaargewicht bruut knock-out te trappen.

Direct na het begin van de 1e ronde domineerde Aerts, de timing, nauwkeurigheid en hoe de aanval in te zetten zat er nog goed in. De Braziliaan leek flink te lijden onder de goed gerichte stoten en trappen van Aerts.

Sloper

In ronde 2 van het zelfde laken een pak, een overheersende Aerts die met een gerichte low-kick Kusunoki op het linker bovenbeen raakte. Deze schreeuwde het uit van de pijn en ging hard neer, de scheidsrechter stopte de wedstrijd.

Klaarblijkelijk had het langzaam aan slopen van Kusunoki zijn werk goed gedaan en liet Aerts nog maar eens zien waarom hij ooit de bijnaam "the Dutch Lumberjack" verdiende, wat vrij vertaald De Houthakker betekent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws