Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / K-1 Kickboks legende Stefan Leko maakt comeback

K-1 Kickboks legende Stefan Leko maakt comeback

Niemand minder dan de Duitse K-1 Kickboks veteraan Stefan Leko maakt een terugkeer naar de ring.

Tijdens het MFC-gala op 22 juni in Kassel, Duitsland, staat Leko staat gepland te vechten tegen Marinko Neimarevic in Kroatië.

Leko vocht in de befaamde K-1 Kickboks toernooien van weleer en versloeg daar onder andere Badr Hari. Later nam de laatste revanche door van de Duitser te winnen.

Dikke knockout

Leko stond tegenover grote namen als Ernesto Hoost, Peter Aerts, Remy Bonjasky en wijlen Andy Andy Hug. De nu 44-jarige Duitser vocht voor het laatst in 2014 tegen een grote naam Zabit Samedov, die nu nog steeds vecht onder het beruchte Ahkmat uit Tsjetsjenië.

LEES OOK >> Anthony Joshua gebekt tegen Andy Ruiz Jr

De partij tegen Neimarevic is een rematch, Leko slag de Kroaat knockout in de ronde 2 van hun partij in maart 2012. Leko heeft aangegeven voor hetzelfde resultaat te willen gaan.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.