Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jorina Baars vs Cris Cyborg: Hoe wilt u deze rematch zien?

Jorina Baars vs Cris Cyborg: Hoe wilt u deze rematch zien?

Jorina Baars vs Cris Cyborg: Hoe wilt u deze rematch zien?

Je zult toch maar willen vechten, maar er zijn haast geen tegenstanders te vinden.

Dat lot lijkt wereldkampioen kickboksen Jorina Baars beschoren. Een van de meest geduchte vrouwelijke vechters wil wel, maar wie durft. Er lijkt geen tegenstander die graag tegen Baars de ring in wil, behalve de eveneens topvechter Anissa Haddaoui.

ZIE OOK >> Rematch Jorina Baars en Anissa Haddaoui weer afgezegd

Er stond een langverwachte rematch gepland bij de WFL, maar deze is nu weer afgezegd. De eerste keer door een blessure van Haddaoui, recentelijk doordat de gemeente Haarlemmermeer dwars ligt en de WFL organisatie op zeer korte termijn extra eisen oplegde.

Dan maar zelf de boer op

Weer geen gevecht voor Baars die staat te popelen om haar krachten te meten. Geruchten gingen van een gevecht in Rusland, maar ook daar nog geen nieuws, wat rest er dan nog? Dan maar zelf de boer op. Via twitter stelt Baars de vraag op welke manier de fans een rematch tussen haar en Cris Cyborg willen zien.

Kickboksen of Muaythai, roept u maar. Baars en Cyborg stonden al eens eerder tegenover elkaar bij Lion Fight. Ook de voormalig UFC-kampioen Cyborg gaf aan wel een rematch te zien zitten. Vraag rest waar, aan de tags in de post te zien van Baars heeft zij zelf wel een idee. De grote organisaties zijn inmiddels op de hoogte.

Komt er nog wat van

Maar zo eenvoudig als het lijkt is het in de praktijk niet. Een organisatie zal niet zomaar een enkel gevecht aannemen en zal meer verwachten. Bovendien worden er dan ook meerdere gevechten op een contract verwacht. Voor Baars geen enkel probleem die is vecht bereid.

Echter zijn er in de gewichtklasse van Baars niet veel tegenstanders te vinden, wat de kwestie iets ingewikkelder maakt. Baars is multi disciplinair wat inhoudt dat zij zowel op kickboks als Muaythai regels vecht. Vraag blijft wilt u de rematch zien op kickboksen of Muaythai regels?

Bekijk ook

Rico vs Badr: Haatcampagne fans laait flink op

Het aanstaande gevecht tussen GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven en Badr Hari, maakt flink wat emoties los onder de kickboks fans.

Kickbokskampioen Giorgio Petrosyan uitgedaagd voor rematch

Tijdens het ONE Featherweight Kickboxing Grand Prix won Giorgio Petrosyan het toernooi en een prijs van $ 1.000.000.

Michael Duut kijkt tevreden terug op GLORY 59

Collision 2 Rico vs Badr: Nieuwe gevechten toegevoegd (video)

Vandaag zijn drie nieuwe gevechten aangekondigd voor het grote Collision 2 evenement in de Gelredome.