Jordann Pikeur opnieuw K-1 wereldkampioen kickboksen in Japan Nieuws
Nieuws

Jordann Pikeur opnieuw K-1 wereldkampioen kickboksen in Japan

Jordann Pikeur opnieuw K-1 wereldkampioen kickboksen in Japan
Jordann Pikeur opnieuw K-1 wereldkampioen kickboksen in Japan

Vrijdag stond K-1 Wereldkampioen kickboksen Jordann Pikeur in de ring om zijn 70KG titel te verdedigen.

Pikeur die afkomstig is van het befaamde Mikes Gym uit Oostzaan is in Japan een wereldster. Hij stond tegenover de Japanner Jinbo Katsuya, deze slaagde er niet in om Pikeur af te troeven.

ZIE OOK>> Jordan Pikeur maakt furore bij de K-1

Dit is niet de eerste keer dat de ongeslagen Pikeur zijn titel verdedigde in het land van de rijzende zon. Het publiek in de Korakuen Hall ging compleet uit zijn dak na de winst van Pikeur, die eens te meer bewees dat de Nederlanders in de K-1 nog steeds een grote invloed hebben.

Badr Hari

Een andere grote K-1 wereldkampioen uit Nederland is Roel Mannaart die in het zwaargewicht regeert. Vrijdag werd bekend gemaakt dat een bekende collega kickbokser die ook bij Mikes Gym traint niet langer met Mike Passenier zal trainen.

ZIE OOK>> Badr Hari stopt samenwerking met Mike Passenier

Waar Badr zijn trainingen voortzet is niet bekend gemaakt, feit is dat er meerdere grote kampioenen bij Passenier op de mat staan. Wat Piekur betreft deze kan tevreden terugkijken op zijn partij in Japan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws