Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jonge Muaythai vechter vergiftigd: ‘Alles voor de poen’

Jonge Muaythai vechter vergiftigd: ‘Alles voor de poen’

Jonge Muaythai vechter vergiftigd: 'Alles voor de poen'

Wederom is er een Muay Thai vechter vergiftigd tijdens een gevecht.

De vergiftiging van Muay thai vechters is een serieus probleem, en veel vechters hebben zich erover uitgesproken dat dit met hen gebeurt. Sommige omvatten bekende namen als Kem Sitsongpeenong, Sangmanee Sor Tienpo en Sagetdao Petpayathai een voormalig Lumpinee Stadium-kampioen.

LEES OOK >> Jonge kickbokser dood in bizar drama

Je zou denken dat als het eenmaal gebeurt met een vechter, het niet opnieuw zal gebeuren, maar Sagetdao verklaarde in een interview dat hij zes keer in zijn carrière vergiftigd was. Het is jammer dat een sport als Muay Thai die vol is van eer en traditie wordt ontsierd door incidenten als deze, maar het lijkt niet alsof het snel zal stoppen.

Ze stoppen het overal in

“Ze stopten het gif in mijn eten, in de vaseline die ze op mijn lichaam smeren voor een gevecht. Ik moest veel plassen voor het gevecht en tijdens de tweede ronde begon ik mij extreem vermoeid te voelen, tegen het einde van de vijfde ronde had ik geen energie en voelde ik dat ik zou flauwvallen. “, zei Sagetdao.

Ook kinderen zijn helaas het slachtoffer, zo blijkt deze week een jonge onbekende vechter op een lokaal toernooi zwaar vergiftigd te zijn. Foto’s doken op via social media. Dit voorval deed zich voor in Lopburi, een stad in Centraal-Thailand, veel details zijn er niet omdat dit soort zaken veel in de doofpot worden gestopt.

Bekijk ook

Kickbokser Giorgio Petrosyan pakt 1 miljoen in ONE FC toernooi

Vandaag tijdens het 100ste kickboks event van ONE Championship, pakte Giorgio Petrosyan met zijn winst op tegenstander Samy Sana 1 miljoen dollar.

Enfusion kampioen Tayfun Ozcan: ‘Ik wil de GLORY titel van Marat Grigorian’

Zaterdagavond prolongeerde GLORY lichtgewicht kampioen Marat Grigorian in Düsseldorf zijn wereldtitel tegen Tyjani Beztati.

Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?

Op 21 december staat Rico Verhoeven in de ring tegen Badr Hari in het Gelredome te Arnhem.