Jeugdig kickbokstalent Amira Tahri in Nike commercial Nieuws
Nieuws

Jeugdig kickbokstalent Amira Tahri in Nike commercial

Jeugdig kickbokstalent Amira Tahri in Nike commercial
Jeugdig kickbokstalent Amira Tahri in Nike commercial

De Rotterdamse Amira Tahri is een van Nederlands grootste kickboks talenten.

Ze is pas 9 jaar oud en heft maar liefst drie wereldtitels op haar naam, Amira Tahri. Eerder dit jaar veroverde zij haar derde titel in het Franse Orchies. Het jonge meisje wat kickboksen leeft en ademt is nu ook door het wereldwijde bekende sportmerk Nike ontdekt.

Amira is dan ook te zien in een commercial van Nike, wat niet alleen voor de jonge kickbokser als een erkenning kan worden gezien maar ook voor het kickboksen.

De toekomst van het kickboksen

Amira timmert al jaren hard aan de weg. Niet alleen in de ring, maar ook daarbuiten. Zo is ze populair op Instagram, waar ze al over de 38.000 volgers heeft.

Onlangs werd Amira tweede in de Kleurrijke Top 100. Zij eindigde net achter Ajax-voetballer Hakim Ziyech. 'In een tijd van Playstation en Fortnite-verslavingen onder de jeugd is Amira een verademing', had de jury gezegd. Ook geeft Amira clinics op scholen en vechtsportgala's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws