Jamal: 'Ik zal niet veel werk maken van Rico' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal: ‘Ik zal niet veel werk maken van Rico’

Jamal: ‘Ik zal niet veel werk maken van Rico’

'Ik zal niet veel werk maken van Rico'

Jamal Ben Saddik zegt Rico Verhoeven snel te zullen verslaan als de twee kickboksers elkaar treffen op 30 januari. In een ietwat gespannen persconferentie vandaag gingen de twee zwaargewichten los.

Het is voor de pers even wennen om vragen vooraf in te zenden. Normaliter worden vragen live gesteld aan vechters. Echter beantwoorden Verhoeven en Ben Saddik beide elkaar geen ruimte te geven in het gevecht.

Rico kwam terug op het laatste gevecht van de twee en zegt dat de haat volgens hem van Ben Saddik afkomt. Op zijn beurt zei Ben Saddik naar toekomst te kijken en een andere vechter te zijn.

Geen vijf rondes

Op de vraag hoe snel beide vechters een einde zullen maken aan de wedstrijd antwoordde Verhoeven ,,Ik laat dat in het midden en verras graag mijn fans.” Ben Saddik op zijn beurt zei geen vijf rondes nodig te hebben om de kampioen te verslaan.

Aan Verhoeven werd gevraagd van welke vechters in zijn gewichtklasse het meest te vrezen heeft, zegt de kampioen. ,,Levi Rigters die zie ik nog wel eens als toekomstig kampioen. En Tarik Khbabez is een harde vooruit vechtende knokker. Maar ook Raoul Catinas is een sterke vechter. “

Haat

De stemming werd even verhit toen Verhoeven beweerde dat Ben Saddik onterecht gewonnen zou hebben van zijn teamgenoot, Benny Adgebuyi. De Roemeen versloeg afgelopen december Badr Hari op knock-out.

Verhoeven vindt dat Ben Saddik uitgeteld had moeten worden omdat hij een gebroken hand op liep. En het gevecht gestopt had moeten worden. Ook zei Verhoeven dat Ben Saddik te gemakkelijke tegenstanders had en Adegbuyi het zwaarder zou hebben gehad.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Wedden op Badr Hari Alistair Overeem 2022 doe je via Jacks Casino & Sports

Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem! ‘Hier kan het’

Voor Badr Hari en Alistair Overeem wordt het de derde keer dat de twee tegen elkaar de ring in gaan

NL-Judoka Tsjakadoea gediskwalificeerd op WK! 'Tegen de regels'

NL-Judoka Tsjakadoea gediskwalificeerd op WK! ‘Tegen de regels’

Slecht nieuws voor Tsjakadoea

Zo begon UFC 30 jaar terug! 'Met 1 Nederlandse vechter' (video)

Zo begon UFC 30 jaar terug! ‘Met 1 Nederlandse vechter’ (video)

Er stonden slecht 2 buitenlandse vechters op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page