Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal: ‘Ik zal niet veel werk maken van Rico’

Jamal: ‘Ik zal niet veel werk maken van Rico’

'Ik zal niet veel werk maken van Rico'

Jamal Ben Saddik zegt Rico Verhoeven snel te zullen verslaan als de twee kickboksers elkaar treffen op 30 januari. In een ietwat gespannen persconferentie vandaag gingen de twee zwaargewichten los.

Het is voor de pers even wennen om vragen vooraf in te zenden. Normaliter worden vragen live gesteld aan vechters. Echter beantwoorden Verhoeven en Ben Saddik beide elkaar geen ruimte te geven in het gevecht.

Rico kwam terug op het laatste gevecht van de twee en zegt dat de haat volgens hem van Ben Saddik afkomt. Op zijn beurt zei Ben Saddik naar toekomst te kijken en een andere vechter te zijn.

Geen vijf rondes

Op de vraag hoe snel beide vechters een einde zullen maken aan de wedstrijd antwoordde Verhoeven ,,Ik laat dat in het midden en verras graag mijn fans.” Ben Saddik op zijn beurt zei geen vijf rondes nodig te hebben om de kampioen te verslaan.

Aan Verhoeven werd gevraagd van welke vechters in zijn gewichtklasse het meest te vrezen heeft, zegt de kampioen. ,,Levi Rigters die zie ik nog wel eens als toekomstig kampioen. En Tarik Khbabez is een harde vooruit vechtende knokker. Maar ook Raoul Catinas is een sterke vechter. “

Haat

De stemming werd even verhit toen Verhoeven beweerde dat Ben Saddik onterecht gewonnen zou hebben van zijn teamgenoot, Benny Adgebuyi. De Roemeen versloeg afgelopen december Badr Hari op knock-out.

Verhoeven vindt dat Ben Saddik uitgeteld had moeten worden omdat hij een gebroken hand op liep. En het gevecht gestopt had moeten worden. Ook zei Verhoeven dat Ben Saddik te gemakkelijke tegenstanders had en Adegbuyi het zwaarder zou hebben gehad.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

‘JA MAMA’: Vechter belt moeder midden in wedstrijd (video)

Als je denkt alles al eens gezien te hebben dan heb je het mis. Tijdens ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page