Jamal blikt terug op gevecht met Rico: 'Ik dacht die titel is van mij!' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal blikt terug op gevecht met Rico: 'Ik dacht die titel is van mij!'

Jamal blikt terug op gevecht met Rico: 'Ik dacht die titel is van mij!'

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven voerden vorig jaar een monstergevecht om de titel van Glory. Nu een aantal maanden later blikt Jamal terug op het gevecht.

Het gevecht tussen Jamal en Rico gaat de geschiedenis in als een van de bruutste in de kickboks geschiedenis. In een video blijkt Jamal terug op de monster clash. ,,Na de eerste acht tellen die ik rico gaf dacht ik die titel is van mij. Maar het liep anders", zegt Jamal.

Ineens stond ik daar

Jamal zegt ook verrast te zijn dat hij Alistair Overeem mocht vervangen die uitgevallen was vanwege een blessure. ,,Ik was verrast en erg blij dat Glory aan mij dacht. Ik trainde al en voelde mij goed. Ik overlegde met mijn trainer en was ik de headliner in het Gelredome."

Op 19 maart staat Jamal tegenover Levi Rigters die gezien wordt als de opvolger van Rico. Het gevecht vindt plaats in een uitverkocht Trixxo Arena, Hasselt België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws