Jamal Ben Saddik:'Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik:'Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico'

Jamal Ben Saddik:'Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico'

Jamal Ben Saddik trok zich gisteren officieel terug uit zijn wedstrijd tegen GLORY Kampioen Rico Verhoeven. De afgelopen dagen gingen er al geruchten rond dat de topvechter geblesseerd zou zijn.

Dat Ben Saddik niet vecht tegen Verhoeven is een flinke domper voor het aanstaande evenement van 30 januari. Gisteravond laat kwam GLORY nog met een verklaring over het uitvallen van de Marokkaanse vechter. Zelf toog Ben Saddik naar Instagram om zijn verhaal te doen.

,,Met een bezwaard hart moet ik aankondigen dat mijn gevecht op 30 januari is afgelast. Door een ernstig rugletsel heb ik van mijn medisch team de instructie gekregen dat de risico's op blijvende gezondheidsschade te groot zijn", schrijft Ben Saddik.

Ziekenhuis

,,Op dit moment voel ik me buitengewoon teleurgesteld en verdrietig, maar ik ben vastbesloten nog sterker terug te komen. Gisteren ben ik al begonnen met mijn eerste behandeling in het ziekenhuis. Mijn volledige focus ligt op mijn herstel. Ten slotte wil ik mijn fans bedanken voor hun voortdurende steun. Deze strijd zal plaatsvinden inshaAllah."

Nu Ben Saddik uitvalt is GLORY koortsachtig op zoek naar een vervanger. Die volgens bronnen al gevonden is in het jonge talent Levi Rigters. Ook aarsrivaal van Verhoeven, Hesdy Gerges wordt genoemd. Verwacht word dat vandaag de nieuwe tegenstander van Verhoeven naar buiten wordt gebracht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/tarik-was-klaar-om-te-vechten-tegen-rico-politieke-onzin-gooide-roet-in-het-eten/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws