Jamal Ben Saddik:'Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal Ben Saddik:’Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico’

Jamal Ben Saddik:’Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico’

Jamal Ben Saddik:'Het was een te groot risico'

Jamal Ben Saddik trok zich gisteren officieel terug uit zijn wedstrijd tegen GLORY Kampioen Rico Verhoeven. De afgelopen dagen gingen er al geruchten rond dat de topvechter geblesseerd zou zijn.

Dat Ben Saddik niet vecht tegen Verhoeven is een flinke domper voor het aanstaande evenement van 30 januari. Gisteravond laat kwam GLORY nog met een verklaring over het uitvallen van de Marokkaanse vechter. Zelf toog Ben Saddik naar Instagram om zijn verhaal te doen.

,,Met een bezwaard hart moet ik aankondigen dat mijn gevecht op 30 januari is afgelast. Door een ernstig rugletsel heb ik van mijn medisch team de instructie gekregen dat de risico’s op blijvende gezondheidsschade te groot zijn”, schrijft Ben Saddik.

Ziekenhuis

,,Op dit moment voel ik me buitengewoon teleurgesteld en verdrietig, maar ik ben vastbesloten nog sterker terug te komen. Gisteren ben ik al begonnen met mijn eerste behandeling in het ziekenhuis. Mijn volledige focus ligt op mijn herstel. Ten slotte wil ik mijn fans bedanken voor hun voortdurende steun. Deze strijd zal plaatsvinden inshaAllah.”

Nu Ben Saddik uitvalt is GLORY koortsachtig op zoek naar een vervanger. Die volgens bronnen al gevonden is in het jonge talent Levi Rigters. Ook aarsrivaal van Verhoeven, Hesdy Gerges wordt genoemd. Verwacht word dat vandaag de nieuwe tegenstander van Verhoeven naar buiten wordt gebracht.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page