Jamal Ben Saddik:’Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal Ben Saddik:’Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico’

Jamal Ben Saddik:’Gevecht met Rico Verhoeven te groot risico’

Jamal Ben Saddik:'Het was een te groot risico'

Jamal Ben Saddik trok zich gisteren officieel terug uit zijn wedstrijd tegen GLORY Kampioen Rico Verhoeven. De afgelopen dagen gingen er al geruchten rond dat de topvechter geblesseerd zou zijn.

Dat Ben Saddik niet vecht tegen Verhoeven is een flinke domper voor het aanstaande evenement van 30 januari. Gisteravond laat kwam GLORY nog met een verklaring over het uitvallen van de Marokkaanse vechter. Zelf toog Ben Saddik naar Instagram om zijn verhaal te doen.

,,Met een bezwaard hart moet ik aankondigen dat mijn gevecht op 30 januari is afgelast. Door een ernstig rugletsel heb ik van mijn medisch team de instructie gekregen dat de risico’s op blijvende gezondheidsschade te groot zijn”, schrijft Ben Saddik.

Ziekenhuis

,,Op dit moment voel ik me buitengewoon teleurgesteld en verdrietig, maar ik ben vastbesloten nog sterker terug te komen. Gisteren ben ik al begonnen met mijn eerste behandeling in het ziekenhuis. Mijn volledige focus ligt op mijn herstel. Ten slotte wil ik mijn fans bedanken voor hun voortdurende steun. Deze strijd zal plaatsvinden inshaAllah.”

Nu Ben Saddik uitvalt is GLORY koortsachtig op zoek naar een vervanger. Die volgens bronnen al gevonden is in het jonge talent Levi Rigters. Ook aarsrivaal van Verhoeven, Hesdy Gerges wordt genoemd. Verwacht word dat vandaag de nieuwe tegenstander van Verhoeven naar buiten wordt gebracht.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page