Jamal Ben Saddik tegen GLORY: 'Geef mij Rico of ik ga weg' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik tegen GLORY: 'Geef mij Rico of ik ga weg'

Jamal Ben Saddik tegen GLORY: 'Geef mij Rico of ik ga weg'
Jamal Ben Saddik tegen GLORY: 'Geef mij Rico of ik ga weg'

Hij is er klaar mee om aan het lijntje te worden gehouden door GLORY Kickboxing, Jamal Ben Saddik.

In een interview met de Telegraaf doet Ben Saddik uit de doeken wat zijn huidige status is bij de grootste kickboks organisatie ter wereld. En hij windt er geen doekjes om.

Volgens Ben Saddik speelt GLORY verstoppertje en antwoorden zij niet op zijn vragen hoe het staat met zijn beloofde titelgevecht. Dit wekt irritatie op bij Ben Saddik.

Geef mij Rico of ik ga

"Ik ging ervan uit dat er een titelgevecht zou komen, dat is zowel door Rico als Glory beloofd. Het irriteert me enorm, als ik ernaar vraag bij Glory krijg ik na lang wachten steeds een afwijkend antwoord. Ik voel me belogen,” zegt Ben Saddik tegen de krant.

LEES HIER>> Het hele interview van Jamal Ben Saddik met de Telegraaf

"Als ze Badr Hari tegen Rico Verhoeven laten vechten voor de titel, ga ik serieus overwegen om bij deze organisatie te stoppen,” vervolgt Ben Saddik. Het lijken harde woorden van de vechtende reus, opties lijken er genoeg, andere vechtsport organisaties zouden hun deur voor een vechter als Ben Saddik open willen stellen.

12 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws