Jamal Ben Saddik: "Rico je hebt helemaal geen keuze” Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: "Rico je hebt helemaal geen keuze”

Jamal Ben Saddik: "Rico je hebt helemaal geen keuze”
Jamal Ben Saddik: "Rico je hebt helemaal geen keuze”

Vandaag poste GLORY Kickboxing Wereldkampioen Rico Verhoeven op Instagram de vraag tegen wie zijn fans hem graag zouden zien vechten. De meest exotische namen kwamen voorbij zoals Anthony Joshua en zelfs bekende MMA vechters werden voorgesteld als tegenstanders.

Verhoeven reageerde positief op een gevecht met de grote bokskampioen Joshua, natuurlijk kwam gedoodverfde aartsrivaal Badr Hari ook voorbij als tegenstander, aangebracht door enkele fans.

"Who do you guys think I should fight next? I'm ready to turn off some more lights in 2019 ," Rico Verhoeven.

Geen keuze

Jamal Ben Saddik de nummer 1 (uitdager) zwaargewicht bij GLORY reageerde via zijn eigen Instagram met een aantal veel zeggende foto's met de tekst; "You don't have any choice. "

De reactie's op de post van Ben Saddik waren niet van de lucht, van heel positief tot de notoire 'keyboard warriors' die hun kans schoon zagen weer eens te schimpen. Overigens spaarden deze lieden Verhoeven ook niet in hun comments.

Mooi kickboks jaar

Een gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik is niet ondenkbaar, sterker nog Ben Saddik is de eerste in lijn om Verhoeven in de ring te ontmoeten. Al met al beloofd het weer een spannend GLORY jaar te worden.

Wie ziet u het liefst tegenover Rico Vehoeven staan in de ring?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws