Jamal Ben Saddik reageert op 3e gevecht met Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik reageert op 3e gevecht met Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik reageert op 3e gevecht met Rico Verhoeven
Jamal Ben Saddik reageert op 3e gevecht met Rico Verhoeven

GLORY Kickboxing maakte donderdag bekend dat in 2021 Rico Verhoeven zijn titel zal verdedigen tegen Jamal Ben Saddik.

Jamal Ben Saddik krijgt eindelijk waar hij al heel lang op wacht, een derde gevecht met GLORY kampioen Rico Verhoeven. De twee streden al twee keer eerder met elkaar. In 2011 versloeg Ben Saddik destijds Rico Verhoeven tijdens It's Showtime in Sporthallen Zuid Amsterdam via TKO. De tweede keer in 2017 won Verhoeven op Glory 49: Rotterdam via TKO van Ben Saddik.

Het staat dus 1 - 1 voor beide kickboksers. In het tweede gevecht welke Verhoeven won bracht Ben Saddik de kampioen dusdanig aan het wankelen, dat de fans even dachten dat de winst weer naar "The Goliath" zou gaan. Echter leek Ben Saddik niet goed door te kunnen pakken en delfde het onderspit.

De tijd zal het leren

Recentelijk poste Ben Saddik foto's van zichzelf in topvorm. De fans zagen een subliem afgetrainde kickbokser die klaar lijkt voor alles. Ben Saddik lijkt niets aan het toeval over te willen laten in zijn strijd tegen topatleet Verhoeven.

Jamal Ben Saddik reageert op 3e gevecht met Rico Verhoeven

Op twitter zegt Ben Saddik in de post die hij plaatste met een foto van hem en Verhoeven, "alleen de tijd zal het leren." Wanneer deze tijd is, is niet duidelijk een exacte datum is niet genoemd. Januari lijkt in ieder geval de maand te zijn wanneer Verhoeven en Ben Saddik elkaar treffen. Op de website van Spike, die het event zal uitzenden was dit te lezen maar werd later weer verwijderd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws