Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal Ben Saddik: ‘Ik hoop dat de partij tegen Rico Verhoeven snel komt’ (video)

Jamal Ben Saddik: ‘Ik hoop dat de partij tegen Rico Verhoeven snel komt’ (video)

Zaterdagavond zagen de fans in een afgeladen Ahoy Jamal Ben Saddik het prestigieuze achtman toernooi winnen tijdens GLORY 62. Hij kwam van ver, maar liet zien klaar te zijn voor een hernieuwde kans op de wereldtitel.

Ben Saddik is een overlever, een man die diepe dalen heeft gekend, een zware strijd tegen de ziekte kanker won en met een gebroken hand het achtman toernooi uitvocht.

Hij lijkt de enige te zijn binnen de zwaargewicht divisie bij GLORY die de ongeslagen kampioen Rico Verhoeven van de troon kan stoten. En als het aan Ben Saddik ligt gebeurt dit snel. In een kort interview wat wij hielden met hem na zijn over winning was hij hier heel duidelijk over.

Ik heb nu een belt laat Rico maar komen

Men hoeft er geen doekjes om te winden Rico Verhoeven staat op net netvlies van veel vechters. Maar men moet van goede huize komen om een top atleet als Verhoeven te verslaan. Echter lijkt Ben Saddik er klaar voor en is het wachten op de match-up.

Bekijk ook

πŸŽ₯ | DODELIJKE SCHIETPARTIJ: Kickbokser Youssef Ben Hamou gezocht

Voor betrokkenheid bij een moord

πŸŽ₯ | HESDY GERGES: ‘Ik ga weer kickboksen & Rico Verhoeven slopen’

Hij switchte over van het kickboksen naar MMA-vechten

πŸŽ₯ | BBQ KICKBOKSEN: GLORY kampioen Alex Pereira bakt ze bruin

Is dit wellicht een nieuwe challenge?