Jamal Ben Saddik: ‘Ik ga tegen Rico Verhoeven tot het gaatje, deze keer gaat hij knock-out’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik: ‘Ik ga tegen Rico Verhoeven tot het gaatje, deze keer gaat hij knock-out’

Jamal Ben Saddik: ‘Ik ga tegen Rico Verhoeven tot het gaatje, deze keer gaat hij knock-out’
Jamal Ben Saddik: ‘Ik ga tegen Rico Verhoeven tot het gaatje, deze keer gaat hij knock-out’

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven gaan op 30 januari de strijd aan. De GLORY zwaargewicht titel staat op het spel. En dit zal de allesbeslissende strijd zijn.

Voor Ben Saddik is het doel gesteld voor 2021. Hij leeft toe naar de eerste maand van het nieuwe jaar. De Belgisch-Marokkaanse topvechter was gast bij het tv programma Beau gisteravond. Op de vraag hoe hij tegen de twee eerdere clashes met Verhoeven aankeek antwoordde Ben Saddik. ,,Ik vind het niet leuk om naar de laatste wedstrijd te kijken. Ik heb deze niet eens teruggekeken”, zegt Ben Saddik.

Het is nu mijn tijd

De reden is zijn verlies destijds. ,,Ik zat niet lekker in de wedstrijd. De eerste twee ronden gingen perfect. Maar het was een vijf ronden wedstrijd. Ik was daar toen niet klaar voor”, vervolgd ‘The Goliath’. Ben Saddik erkent dat Verhoeven goed kan incasseren. En dat maar weinigen tegen de kampioen kans maken. Toch zal hij het deze keer niet laten liggen.

,,Mijn trainingen zijn nu professioneler. In het gevecht met Rico hield ik mijn handen te laag. Die fout maak ik nooit meer. ” De Belgische reus laat versterkingen aanrukken. Zo komen er een paar zwaargewichten over uit Brazilië. ,,Deze jongens zijn goed. Niet in een wedstrijd maar als trainingsmateriaal top. Ik sloeg er eens een knock-out tijdens het sparren. Maar dat hoort erbij. “

Rico gaat knock-out

Beau stelde de vraag waarom de vechter vooraf aan de wedstrijd zijn moeder altijd belt. ,,Zij geeft mij rust. Doet altijd een gebed. En dat doet mij goed. Het geeft mij kracht. Ik vecht dan ook voor mijn moeder”, aldus Ben Saddik.

Wat betreft de aankomende wedstrijd met Verhoeven is Ben Saddik duidelijk. ,,In onze laatste wedstrijd wilde ik allen maar knokken. Nu zal dat anders zijn. Ik ben Klaar voor vijf ronden maar zolang hoeft het niet te duren. Ik zal Rico knock-out slaan. “

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws