Jamal Ben Saddik: 'GLORY kom op met dat beloofde titelgevecht' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'GLORY kom op met dat beloofde titelgevecht'

Jamal Ben Saddik: 'GLORY kom op met dat beloofde titelgevecht'
Jamal Ben Saddik: 'GLORY kom op met dat beloofde titelgevecht'

Hij is er klaar voor GLORY Kickbokser Jamal Ben Saddik, hij wil zijn beloofde titelgevecht.

Via een Instagram post vandaag maakte Ben Saddik nog maar eens duidelijk dat hij de zwaargewicht titel wil bij GLORY. In de post zegt hij dan ook: "Schoon als altijd. Nu weer de focus. En klaarstomen voor mijn beloofde titelgevecht. #GLORY…. DATUM ?!?"

Ben Saddik is de eerste in lijn voor een titelgevecht tegen de regerend GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven. Echter is er nog geen duidelijkheid of Verhoeven een nieuw contract getekend heeft bij de kickboks organisatie.

Kom op met die datum….

Verhoeven heeft eerder aangegeven via zijn management te willen wachten hoe GLORY de doping affaire rond enkele van haar vechters, waaronder Badr Hari zou afwikkelen. Afgelopen weekeinde werd bekend dat er schorsingen uitgedeeld zijn, dus de zaak lijkt vooralsnog afgehandeld.

LEES OOK > Jamal Ben Saddik dreigt te stoppen met kickboksen

Dat Ben Saddik aangeeft 'schoon als altijd' te zijn, lijkt een verwijzing te zijn naar de doping perikelen bij GLORY. Een ding is duidelijk Ben Saddik is klaar voor de strijd, zijn fans ook want die reageerden positief en tagde GLORY kickboxing in hun antwoorden op de post. Nu wachten op de datum dus….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws