'Jamal Ben Saddik gaat neer!' Rivaal Benny Adegbuyi voorspelt winst (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Jamal Ben Saddik gaat neer!' Rivaal Benny Adegbuyi voorspelt winst (video)

'Jamal Ben Saddik gaat neer!' Rivaal Benny Adegbuyi voorspelt winst (video)

Jamal Ben Saddik zal zijn komende wedstrijd tegen Benny Adegbuyi niet winnen, zo zegt de Roemeen die voorspelt de winst te pakken via een knock-out. Het zal voor Ben Saddik en Adegbuyi de tweede keer zijn dat zij tegenover elkaar zullen staan.

Het staat nu 1-0 voor Ben Saddik die in 2018 met een gebroken hand Adegbuyi knock-out sloeg tijdens Glory 62: Rotterdam. Benny Adegbuyi kijkt uit naar zijn gevecht met de Marokkaans-Belgische topkickbokser Jamal Ben Saddik. De Roemeen zegt vandaag in een interview met James Rees van Overtime Heroics te gaan winnen via KO.

Keiharde vechter

,,Jamal is een keiharde vechter, maar het zal deze keer anders aflopen. Hij gaat neer en ik zal als winnaar naar huis gaan", zegt Adegbuyi. Toch zal het volgens de Roemeen geen makkie worden en verwacht hij spektakel voor de fans.

Desgevraagd zegt Adegbuyi ook een gevecht tegen Alistair Overeem ook wel te zien zitten. Overeem vecht op 8 oktober tegen Badr Hari tijdens Collision 4 in het Gelredome Arnhem. Voor het gevecht tussen Adegbuyi en Ben Saddik is nog geen exacte datum bekend gemaakt, wel is aangekondigd dat het in de zomer zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws