Jamal Ben Saddik favoriet in derde gevecht met Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik favoriet in derde gevecht met Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik favoriet in derde gevecht met Rico Verhoeven
Jamal Ben Saddik favoriet in derde gevecht met Rico Verhoeven

Donderdag werd bekend dat GLORY kampioen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik in 2021 de strijd zullen aangaan in een titelgevecht.

Een precieze datum is nog niet genoemd, wel dat na het GLORY 76 BADR VS BENNY event van 7 november een datum volgt voor de clash tussen Verhoeven en Ben Saddik. De aankondiging van het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik kwam als een donderslag bij heldere hemel.

De fans van zowel Verhoeven als Ben Saddik zijn verheugd dat hun idolen voor de derde keer met elkaar in de kickboksring zullen staan. Het staat nu 1 - 1 want zowel Verhoeven als Ben Saddik wonnen al eens van elkaar. Het eerste gevecht werd gewonnen door Ben Saddik, het tweede door Verhoeven.

Top conditie

De laatste keer dat Verhoeven en Ben Saddik tegenover elkaar stonden spande het erom, de kampioen werd aan het wankelen gebracht maar Ben Saddik pakte niet door. Dit zal volgens de Marokkaans-Belgische topvechter deze keer anders zijn.

In de eerste polls onder de fans lijkt Ben Saddik favoriet, mede door zijn recent geplaatste training videos en foto's waar een vechter te zien is die fysiek gezien niet onder lijkt te doen voor topatleet Verhoeven. Een ding is zeker beide vechters zullen het beste van zichzelf achterlaten in de ring om voor eens en altijd te beslissen wie de titel waard is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws