JAMAL BEN SADDIK: 'De GLORY wereldtitel wordt van mij' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

JAMAL BEN SADDIK: 'De GLORY wereldtitel wordt van mij' (video)

JAMAL BEN SADDIK: 'De GLORY wereldtitel wordt van mij' (video)

GLORY Kickbokser Jamal Ben Saddik laat goed van zich horen. In een interview met Spike is hij duidelijk over zijn gevecht met Rico Verhoeven.

Spike neemt het stokje over van Veronica voor de uitzendingen van GLORY Kickboxing. Met één verschil kijken zal niet meer gratis zijn. Niet alleen het via internet stream tonen van de gevechten maar ook een stukje behind the scenes welke Veronica fight voorheen op zich nam ligt nu bij Spike.

In het interview zegt Jamal Ben Saddik al op 80% van zijn wedstrijd ritme te zitten. Hij was tweejaar buiten de ring maar ziet dit niet als een obstakel. Ook zegt hij dat de wereldtitel van GLORY bij hem hoort en hij voelt dat deze van hem wordt.

Aartsrivalen

In de interview video spreekt ook Muthel Groenhart die 7 november zal strijden voor de wereldtitel tegen de Fransman Cedric Doumbe. Net als het gevecht wat Jamal en Rico zullen voeren is dit aan te merken als een strijd tussen aartsrivalen.

Een datum voor het gevecht tussen Jamal en Rico is nog niet bekend. GLORY zegt deze naar buiten te brengen na het GLORY 76: Badr Vs Benney event. Verwacht wordt dat dit ergens in januari 2021 zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws