Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in?

Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in?

Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in?
Jamal Ben Saddik (links) in gevecht met Benny Adegbuyi

Jamal Ben Saddik zou een terugkeer gaan maken naar Glory Kickboxing. Verschillende bronnen melden dat de topkickbokser snel werd in actie zal komen bij de kickboks organisatie, en wel in oktober.

Na de aankondiging van Glory dat deze terugkeert naar het Gelredome in Arnhem gonst het van de geruchten. In oktober en een latere datum die nog niet bekend gemaakt is, vinden een aantal grote gevechten plaats. Een daarvan zou die tussen Glory wereldkampioen Rico Verhoeven en UFC legende Alistair Overeem zijn en wel voor het oktober evenement.

Diverse bronnen melden dat het oktober Glory 79 evenement zelfs de terugkeer van Jamal Ben Saddik zou markeren. De kickbokser die eerder dit jaar negatief in het nieuws kwam en een tijd in hechtenis doorbracht in een Belgische cel, zou klaar staan om te vechten.

Grote namen

Op Instagram werd gemeld dat Ben Saddik zich zou voegen in het trainingskamp van Luis Tavares. Bij navraag blijkt dat dit niet actueel is, Luc Smits (trainer/coach) van Tavares zegt dat er nu nog geen sprake is van een samenwerking.

Mocht Ben Saddik terugkeren dan wacht er voor het zwaargewicht een aantal interessante tegenstanders. Glory heeft haar goed gevulde zwaargewicht divisie versterkt met een groot aantal talenten. De headliner, fight card namen en kaartverkoop informatie voor GLORY 79 in Arnhem worden de komende weken bekend gemaakt,

Bekijk ook

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page