Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in?

Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in?
Jamal Ben Saddik bij Glory de ring weer in?

Jamal Ben Saddik zou een terugkeer gaan maken naar Glory Kickboxing. Verschillende bronnen melden dat de topkickbokser snel werd in actie zal komen bij de kickboks organisatie, en wel in oktober.

Na de aankondiging van Glory dat deze terugkeert naar het Gelredome in Arnhem gonst het van de geruchten. In oktober en een latere datum die nog niet bekend gemaakt is, vinden een aantal grote gevechten plaats. Een daarvan zou die tussen Glory wereldkampioen Rico Verhoeven en UFC legende Alistair Overeem zijn en wel voor het oktober evenement.

Diverse bronnen melden dat het oktober Glory 79 evenement zelfs de terugkeer van Jamal Ben Saddik zou markeren. De kickbokser die eerder dit jaar negatief in het nieuws kwam en een tijd in hechtenis doorbracht in een Belgische cel, zou klaar staan om te vechten.

Grote namen

Mocht Ben Saddik terugkeren dan wacht er voor het zwaargewicht een aantal interessante tegenstanders. Glory heeft haar goed gevulde zwaargewicht divisie versterkt met een groot aantal talenten. De headliner, fight card namen en kaartverkoop informatie voor GLORY 79 in Arnhem worden de komende weken bekend gemaakt,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws