GLORY Kampioen Murthel Groenhart heeft nieuwe trainer Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Kampioen Murthel Groenhart heeft nieuwe trainer

GLORY Kampioen Murthel Groenhart heeft nieuwe trainer
GLORY Kampioen Murthel Groenhart heeft nieuwe trainer

Recentelijk scheiden na jaren de wegen tussen GLORY Kickboxing interim Weltergewicht kampioen Murthel Groenhart en toptrainer Mike Passenier.

Enkele weken geleden melde Groenhart op social media zijn afscheid van Passenier aan. "Vandaag kondig ik aan dat ik en mijn trainer Mike Passenier na een langdurige samenwerking hebben besloten om uit elkaar te gaan," zei Groenhart destijds op Instagram.

Nu blijkt de GLORY kampioen een nieuwe trainer te hebben gevonden in Ivan Hippolyte, zelf voormalig kampioen en eigenaar van het befaamde Vos Gym. Dat Groenhart en Hippolyte gaan samenwerken werd aangekondigd op Facebook.

Samenwerken

Detail is dat Hippolyte en zijn Vos Gym een tijd lang in huis was bij Mikes Gym van Passenier. Kort geleden werd een nieuwe locatie gevonden waar Hippolyte met zijn team introk. Groenhart heeft zijn zinnen gezet op de GLORY titel van Cedric Doumbé. De twee hebben een lange rivaliteit.

Woensdag plaatste Groenhart dan ook een veelzeggende video op Instagram. Daar maakte hij Doumbé duidelijk dat deze maar beter voorbereid zijn op een hard gevecht mocht deze er komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws