Glory voegt gevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory voegt gevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy

Glory voegt gevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy

Glory Kickboxing blijft de vechtkaart aanvullen voor haar evenement op 17 juli met als headliner Badr Hari tegen Arkadiusz Wrzosek. Afgelopen nacht maakte de kickboks organisatie bekend dat Itay Gershon en Guerric Billet hun opwachting zullen maken.

Het Glory 78 evenement begint steeds meer vorm te krijgen, aangevoerd door een stevige headliner tussen Badr en Wrzosek, worden er continue gevechten toegevoegd. De kickboks fans kijken uit naar het Glory 78 evenement welke in Ahoy gehouden wordt wellicht met een beperkt publiek aanwezig.

Niet vechten

Afgelopen nacht werd bekend dat de Israëliër Gershon tegen de Fransman Billet zal aan treden in een lichtgewicht wedstrijd. Gershon die eerder niet kon vechten doordat op de dag dat hij zou vliegen zijn land de grenzen dicht gooide vanwege de Covid-19 maatregelen, treft een sterke tegenstander in Billet.

De aankomende periode zullen er nog een aantal matches bekend worden gemaakt, Benjamin Adegbuyi die in december vorig jaar Badr via KO versloeg zegt niet te verwachten op 17 juli aan te treden. Dit is nog niet zeker, de vechter die nu Jamal Ben Saddik thuis zit met een enkelband is de nummer een uitdager voor kampioen Rico Verhoeven. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er later vandaag nog een vecht aankondiging verwacht.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page