Glory voegt gevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy Nieuws
Nieuws

Glory voegt gevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy

Glory voegt gevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy

Het Glory 78 evenement begint steeds meer vorm te krijgen, aangevoerd door een stevige headliner tussen Badr en Wrzosek, worden er continue gevechten toegevoegd. De kickboks fans kijken uit naar het Glory 78 evenement welke in Ahoy gehouden wordt wellicht met een beperkt publiek aanwezig.

Niet vechten

Afgelopen nacht werd bekend dat de Israëliër Gershon tegen de Fransman Billet zal aan treden in een lichtgewicht wedstrijd. Gershon die eerder niet kon vechten doordat op de dag dat hij zou vliegen zijn land de grenzen dicht gooide vanwege de Covid-19 maatregelen, treft een sterke tegenstander in Billet.

De aankomende periode zullen er nog een aantal matches bekend worden gemaakt, Benjamin Adegbuyi die in december vorig jaar Badr via KO versloeg zegt niet te verwachten op 17 juli aan te treden. Dit is nog niet zeker, de vechter die nu Jamal Ben Saddik thuis zit met een enkelband is de nummer een uitdager voor kampioen Rico Verhoeven. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er later vandaag nog een vecht aankondiging verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws