IS RICO NET ZO’N KIJKCIJFERKANON ALS BADR? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

IS RICO NET ZO’N KIJKCIJFERKANON ALS BADR?

IS RICO NET ZO’N KIJKCIJFERKANON ALS BADR?

Het eerste ‘pay-per-view’ avontuur van Glory op 19 december vorig jaar was een succes. De grootste kickboksorganisatie van de wereld maakte trots bekend dat ruim 100.000 fans een online-ticket gekocht hadden, om het gala live te bekijken.

Glory topmannen Scott Rudmann en Pierre Andurand maakten, toen bleek dat hun geesteskind met dit nieuwe initiatief een nieuwe impuls kreeg, nog net geen vreugdendansje. Glory stond weer op de kaart en leek de coronacrisis te hebben doorstaan.

Veel volgers

De vraag is of het succes te danken is aan kijkcijferkanon Badr Hari. Of dat deze wijze van het live kijken naar kickboksen een nieuwe trend wordt. Zal het evenement met Rico Verhoeven op 30 januari net zo scoren, als het evenement met de ‘Golden Boy’ uit Marokko. Die op instagram ruim 2 miljoen (!) volgers heeft?

De langverwachte rematch tussen Rico Verhoeven en Jamal ben Saddik leeft enorm bij de echte fans, maar hoeveel mensen gaan daadwerkelijk een online ticket kopen?

Miljoenen kijkers

Team Rico dat bekend staat om zijn contacten bij de media zal er alles aan doen om de kijkcijfers van Glory 76 van vorig jaar te overtreffen. De wedstrijd tussen Badr en Rico in het Gelredome op 21 december 2019, trok op TV maar liefst 3,5 miljoen kijkers.

Een absoluut record voor een vechtsportgala op de Nederlandse televisie. De strijd tussen de twee grootmachten van het kickboksen wordt nu gevoerd om de kijkcijfers op internet. Voorlopig staat het 1-0 voor Badr, Rico is nu aan zet.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/adegbuyiik-moet-badr-nog-een-keer-verslaan/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws