IS RICO NET ZO’N KIJKCIJFERKANON ALS BADR? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / IS RICO NET ZO’N KIJKCIJFERKANON ALS BADR?

IS RICO NET ZO’N KIJKCIJFERKANON ALS BADR?

Het eerste ‘pay-per-view’ avontuur van Glory op 19 december vorig jaar was een succes. De grootste kickboksorganisatie van de wereld maakte trots bekend dat ruim 100.000 fans een online-ticket gekocht hadden, om het gala live te bekijken.

Glory topmannen Scott Rudmann en Pierre Andurand maakten, toen bleek dat hun geesteskind met dit nieuwe initiatief een nieuwe impuls kreeg, nog net geen vreugdendansje. Glory stond weer op de kaart en leek de coronacrisis te hebben doorstaan.

Veel volgers

De vraag is of het succes te danken is aan kijkcijferkanon Badr Hari. Of dat deze wijze van het live kijken naar kickboksen een nieuwe trend wordt. Zal het evenement met Rico Verhoeven op 30 januari net zo scoren, als het evenement met de ‘Golden Boy’ uit Marokko. Die op instagram ruim 2 miljoen (!) volgers heeft?

De langverwachte rematch tussen Rico Verhoeven en Jamal ben Saddik leeft enorm bij de echte fans, maar hoeveel mensen gaan daadwerkelijk een online ticket kopen?

Miljoenen kijkers

Team Rico dat bekend staat om zijn contacten bij de media zal er alles aan doen om de kijkcijfers van Glory 76 van vorig jaar te overtreffen. De wedstrijd tussen Badr en Rico in het Gelredome op 21 december 2019, trok op TV maar liefst 3,5 miljoen kijkers.

Een absoluut record voor een vechtsportgala op de Nederlandse televisie. De strijd tussen de twee grootmachten van het kickboksen wordt nu gevoerd om de kijkcijfers op internet. Voorlopig staat het 1-0 voor Badr, Rico is nu aan zet.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page