Is het Glory 80 studio event het kijken waard? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Is het Glory 80 studio event het kijken waard?

Is het Glory 80 studio event het kijken waard?

Glory Kickboxing houdt op 14 mei een ingelast mini studio evenement met slechts drie gevechten. De organisatie biedt het alleen aan voor gedupeerde fans die het Glory 80 event in Hasselt niet af hebben kunnen kijken, door de rellen die uitbraken in het publiek.

Het Glory 80 studio evenement heeft drie gevechten in de planning staan, waarvan twee die niet zouden misstaan in een volle arena. Om te beginnen het titelgevecht tussen lichtgewicht Tyjani Beztati en uitdager Josh Jauncey. Dit belooft een interessant gevecht te worden tussen een van de grootste talenten in de sport Beztati en veteraan Jauncey.

Tarik Khbabez zal een rematch uitvechten met Antonio Plazibat, een strijd tussen twee van de meest geduchte vechters op het rooster van Glory. Khbabez hoopt zijn eerdere verlies tegen Plazibat te wreken. Zonder twijfel hadden meer fans dit gevecht live willen bekijken, ook al kreeg het wel kritiek van fans die een rematch niet zagen zitten. Deze hadden zowel Khbabez als Plazibat graag tegen een andere Glory vechter gezien in de ring. De fans kunnen ongetwijfeld vuurwerk verwachten van Khbabez en Plazibat.

Valt die knock-out

Het openingsgevecht is tussen twee zwaargewicht vechters die niet echt op het netvlies staan van de Glory fans. Rhys Brudenell zal het opnemen tegen Tariq Osaro. Toch hebben beide vechters een flink record, wellicht dat er een knock-out valt. De drie gevechten zullen te zien zijn vanaf 15:00 in de middag op 14 mei.

Vooralsnog krijgt het Glory 80 studio event niet veel aandacht in de pers behalve bij de eerdere aankondiging. Waar normaliter de mainstream pers graag op een Glory evenement duikt blijft het nu stil. Ook Glory als organisatie blijft stil en heeft nog geen verdere informatie naar buiten gebracht over een lopend onderzoek naar de rellen, en wanneer er weer een groot Glory evenement met publiek te verwachten is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws