Is het Glory 80 studio event het kijken waard? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Is het Glory 80 studio event het kijken waard?

Is het Glory 80 studio event het kijken waard?

Is het Glory 80 studio event op 14 mei het kijken waard?

Glory Kickboxing houdt op 14 mei een ingelast mini studio evenement met slechts drie gevechten. De organisatie biedt het alleen aan voor gedupeerde fans die het Glory 80 event in Hasselt niet af hebben kunnen kijken, door de rellen die uitbraken in het publiek.

Het Glory 80 studio evenement heeft drie gevechten in de planning staan, waarvan twee die niet zouden misstaan in een volle arena. Om te beginnen het titelgevecht tussen lichtgewicht Tyjani Beztati en uitdager Josh Jauncey. Dit belooft een interessant gevecht te worden tussen een van de grootste talenten in de sport Beztati en veteraan Jauncey.

Tarik Khbabez zal een rematch uitvechten met Antonio Plazibat, een strijd tussen twee van de meest geduchte vechters op het rooster van Glory. Khbabez hoopt zijn eerdere verlies tegen Plazibat te wreken. Zonder twijfel hadden meer fans dit gevecht live willen bekijken, ook al kreeg het wel kritiek van fans die een rematch niet zagen zitten. Deze hadden zowel Khbabez als Plazibat graag tegen een andere Glory vechter gezien in de ring. De fans kunnen ongetwijfeld vuurwerk verwachten van Khbabez en Plazibat.

Valt die knock-out

Het openingsgevecht is tussen twee zwaargewicht vechters die niet echt op het netvlies staan van de Glory fans. Rhys Brudenell zal het opnemen tegen Tariq Osaro. Toch hebben beide vechters een flink record, wellicht dat er een knock-out valt. De drie gevechten zullen te zien zijn vanaf 15:00 in de middag op 14 mei.

Vooralsnog krijgt het Glory 80 studio event niet veel aandacht in de pers behalve bij de eerdere aankondiging. Waar normaliter de mainstream pers graag op een Glory evenement duikt blijft het nu stil. Ook Glory als organisatie blijft stil en heeft nog geen verdere informatie naar buiten gebracht over een lopend onderzoek naar de rellen, en wanneer er weer een groot Glory evenement met publiek te verwachten is.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4.

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! ‘Jake Paul gaat schade oplopen’

Tommy fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan.

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: ‘Het beest is nog hier ook al zie je hem niet’

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page