In 2021 slaat GLORY Kickboxing een nieuwe weg in
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / In 2021 slaat GLORY Kickboxing een nieuwe weg in

In 2021 slaat GLORY Kickboxing een nieuwe weg in

De matchmaking voor GLORY 77 laat een nieuwe koers zien van de grootste kickboks organisatie ter wereld. Nieuwe vechters en een mega event op 30 januari.

Voorheen was een veelgehoorde klacht dat men alleen in GLORY kon deelnemen als men deel uit maakte van een selecte groep sportscholen.

De matchmaking van GLORY 77 laat zien dat de deuren voor andere getalenteerde kickboksers zijn opengezet. Tijdens GLORY 76 waren er al nieuwe gezichten te bewonderen, waaronder de voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Rigters.

Vuurwerk gegarandeerd

Op 30 januari aanstaande maakt o.a. de sportschool (ARJ) van Maik Polanen zijn intrede met vechters als Raul Catinas en Tarik Khbabez.
Twee vechters waar veel vuurwerk van wordt verwacht. De matchmaking van GLORY 77 wordt alom gezien als één van de beste ooit!

De zwaargewichtdivisie van GLORY lijkt weer langzaam toe te groeien naar de historische K-1 periode. Waar het op voorhand niet te voorspellen was wie de titel zou gaan behalen. Superkampioen Rico Verhoeven zal op 30 januari, eerst de Belgische gigant Jamal Ben Saddik onschadelijk moeten maken.

Helse klus

Dat kan nog wel eens een helse klus worden, want Jamal Ben Saddik is tot op het bot gemotiveerd om de ‘King of Kickboxing’ te onttronen. Daarna staan de recent gecontracteerde zwaargewichten, als hongerige wolven te wachten om een gooi te doen naar de kroon.

Zal de kroon op 30 januari nog op het hoofd van ‘The King of Kickboxing’ zitten, of heeft België een nieuwe wereldkampioen? Mocht dit het geval zijn, dan zal deze het nieuwe doel zijn van iedere vechter in de zwaargewicht divisie. Maar de strijd is pas gestreden na de laatste bel, ook aan het eind van deze maand.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Anderson Silva heeft altijd al in de boksring willen stappen om zijn oude idool Roy ...

Rus deelt knock-out uit in de stijl van Peter Aerts (video)

Peter Aerts is een kickbokslegende waar veel vechters een voorbeeld aan nemen. Zo ook Beibulat ...

UFC 259: Blachowicz vs Adesanya live kijken op tv

Jan Blachowicz en Israel Adesanya zijn aankomende nacht te zien op tv. De kampioen tegen ...