In 2021 slaat GLORY Kickboxing een nieuwe weg in
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / In 2021 slaat GLORY Kickboxing een nieuwe weg in

In 2021 slaat GLORY Kickboxing een nieuwe weg in

De matchmaking voor GLORY 77 laat een nieuwe koers zien van de grootste kickboks organisatie ter wereld. Nieuwe vechters en een mega event op 30 januari.

Voorheen was een veelgehoorde klacht dat men alleen in GLORY kon deelnemen als men deel uit maakte van een selecte groep sportscholen.

De matchmaking van GLORY 77 laat zien dat de deuren voor andere getalenteerde kickboksers zijn opengezet. Tijdens GLORY 76 waren er al nieuwe gezichten te bewonderen, waaronder de voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Levi Rigters.

Vuurwerk gegarandeerd

Op 30 januari aanstaande maakt o.a. de sportschool (ARJ) van Maik Polanen zijn intrede met vechters als Raul Catinas en Tarik Khbabez.
Twee vechters waar veel vuurwerk van wordt verwacht. De matchmaking van GLORY 77 wordt alom gezien als één van de beste ooit!

De zwaargewichtdivisie van GLORY lijkt weer langzaam toe te groeien naar de historische K-1 periode. Waar het op voorhand niet te voorspellen was wie de titel zou gaan behalen. Superkampioen Rico Verhoeven zal op 30 januari, eerst de Belgische gigant Jamal Ben Saddik onschadelijk moeten maken.

Helse klus

Dat kan nog wel eens een helse klus worden, want Jamal Ben Saddik is tot op het bot gemotiveerd om de ‘King of Kickboxing’ te onttronen. Daarna staan de recent gecontracteerde zwaargewichten, als hongerige wolven te wachten om een gooi te doen naar de kroon.

Zal de kroon op 30 januari nog op het hoofd van ‘The King of Kickboxing’ zitten, of heeft België een nieuwe wereldkampioen? Mocht dit het geval zijn, dan zal deze het nieuwe doel zijn van iedere vechter in de zwaargewicht divisie. Maar de strijd is pas gestreden na de laatste bel, ook aan het eind van deze maand.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page