Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China Nieuws
Nieuws

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China
Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Op 31 augustus maakt de snel groeiende vechtsport organisatie van Nederlandse bodem Enfusion, zijn debuut in China.

Samen met WLF organiseert Enfusion voor het eerst een event in China. Enfusion maakt een flinke groei door en organiseert internationaal een groot aantal kickboks events. Enfusion kan putten uit een groot aantal getalenteerde vechters die grote successen boeken zoals meervoudig wereldkampioen Tayfun Ozcan.

Ilias Bulaid die onlangs een contract bij Bellator MMA tekende en binnenkort in Ierland zijn debuut maakt voor de Amerikaanse organisatie, maakt zijn opwachting tijdens het event in China. Als hij zijn partij weet te winnen stroomt hij door naar de finale van de bracket waarin hij vecht.

Twee titels

In China zullen er twee Enfusion wereldtitels op het spel staan, zo vecht Jorge Varela voor de 57kg Enfusion World Tittle tegen de Chinese Wang Juang. De 60kg titel wordt uitgevochten tussen Pietro Doorge en de lokale Superster Zhao Chenglong.

Petchanong van de befaamde Thaise Gym Banchamek heeft zijn tweede gevecht, een overwinning plaatst hem heel dicht bij de eindprijs … Petchanong is de winnaar van de WLF World Cup 2018. Het staat buiten kijf dat dit een event wordt voor de echte liefhebber van het pure kickboksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws