'Ik wordt elke dag wakker met Tyrone Spong' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik wordt elke dag wakker met Tyrone Spong' (video)

'Ik wordt elke dag wakker met Tyrone Spong' (video)

Tiffany van Soest de super Bantam wereldkampioen bij GLORY Kickboxing was vandaag gast bij de Vechtersbazen Podcast. Het was de eerste aflevering van dit jaar in een andere opzet.

Voorheen was Vechtersbazen te zien via Spike Channel. Echter is de Podcast terug waar hij was met Dennis Kornman en Marloes Coenen als gastheer en gastvrouw. In de Podcast kwam Van Soest die zaterdag haar titel verdedigd tegen de Braziliaanse Aline Pereira, uitvoerig aan het woord.

Kickbokslegendes

De Amerikaanse sprak open over haar carrière, depressie en haar passie voor sport. De van oorsprong met voetbal opgegroeide topknokker is al een tijdje in Nederland om haar trainingskamp te ondergaan.

Dit doet Van Soest onder leiding van toptrainer Lucien Carbin waar zij ook logeert. ,,Ik wordt elke dag wakker met Tyrone Spong", zegt de Amerikaanse gekscherend. De kamer waar zij slaapt is volgehangen met kickbokslegendes waaronder Spong. Die zij als eerste ziet bij het ontwaken.

Bekijk de Podcast (in het Engels. red.) voor meer over en met de kampioene.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/glory-kickbokskampioen-alex-pereira-arriveert-toch-nog-op-tijd-voor-event/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws