'Ik wil mijn geld terug': GLORY fans klagen over online tickets
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Ik wil mijn geld terug’: GLORY fans klagen over online tickets

‘Ik wil mijn geld terug’: GLORY fans klagen over online tickets

Op 30 januari hield Glory Kickboxing haar grootste evenement tot nu toe. Een goed gevulde vechtkaart met zelfs een viermantoernooi waarin kampioen Rico Verhoeven mee deed. Echter zijn er een groot aantal klachten van fans, die hun geld terug eisen.

Onze redactie ontving een mail van een boze fan, (Guus von Piekartz. red.) die vroeg hoe hij zijn geld terug kon krijgen. Hij had al talloze emails gezonden naar GLORY, maar geen antwoordt gehad. Ook heeft hij een klacht neergelegd bij het klachtenprogramma ‘Radar’.

Wij zochten contact met Von Piekartz om te vragen waar de schoen knelde. ,,Ik heb betaald voor een PPV code maar deze nooit gekregen. Ik zat klaar met het hele gezin. Maar er gebeurde niks”, zegt Piekartz tegen onze redactie. Die er een paar emails aan waagde richting de vechtsport organisatie.

Geen antwoordt

,,Ik heb een aantal mails gezonden aan GLORY maar nooit antwoordt gehad. We zijn nu weken verder en ik wil mijn geld terug. Ik heb eerder een PPV gekocht bij GLORY dus weet hoe het werkte. Maar ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten”, aldus Piekartz die op Facebook meerdere fans trof die klaagden.

GLORY ondervond flink wat problemen met de PPV. Zelfs Scott Rudmann topman van de organisatie adviseerde fans om op een andere manier een PPV te kopen. Waarom GLORY niet antwoordt op de fans is niet duidelijk. ,,Ik heb jullie maar aangeschreven, in de hoop dat GLORY leest dat er veel mensen wel €20 hebben betaald. Maar geen code hebben ontvangen”, zegt Piekartz die alsnog hoopt zijn geld terug te krijgen.

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page