'Ik moet Rico Verhoeven verslaan om mijn doel te bereiken' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik moet Rico Verhoeven verslaan om mijn doel te bereiken'

'Ik moet Rico Verhoeven verslaan om mijn doel te bereiken'

Levi Rigters staat zaterdag in de ring tijdens het vierman toernooi van GLORY Kickboxing. Zijn gevecht met topvechter Tarik Khbabez kan alles beslissend zijn die avond. Er bestaat een kans dat hij Rico Verhoeven treft die ook aan het toernooi deelneemt.

Voor Levi Rigters is het duidelijk voor zijn 28e wil hij de zwaargewicht kampioen zijn bij GLORY. Het jonge talent die al een grote naam is bij Enfusion en daar kampioen werd staat flink in het spotlicht.

In een interview vandaag met NH Nieuws vandaag verteld Rigters dat hij klaar is voor het toernooi. Over de troon van Verhoeven zegt Rigters: ,,Er zijn veel hongerige vechters voor de titel van Rico. En daar ben ik er een van."

Goed team

Ook de trainer en broer van Rigters komen aan het woord. Deze hebben hun baan even in de koelkast gezet om het talent bij te staan. ,,Ze hebben vrij genomen van hun werk om mij te helpen voor het toernooi. We zijn met z'n drieën een team, al jaren", zegt Rigters.

Rigters zegt dat zijn manager Edwin van Os er voor gezorgd heeft dat de vechter binnen 18 maanden een herkansing krijgt tegen Verhoeven. ,,Door de herkansing moet het mij lukken om de wereldkampioen te worden zegt Rigters." Maar eerst zal Rigters langs Khbabez moeten die een serieuze bedreiging vormt voor elke vechter in de zwaargewicht divisie bij GLORY. Zaterdag zal blijken wie er blijft staan.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/glory-kickboxing-events/kijk-hier-de-persconferentie-met-rico-hesdy-levi-en-tarik-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws