‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de titel vocht is niet erg onder de indruk van de kampioen.

Tegen het AD zegt Khbabez zeker nog een herkansing tegen Verhoeven te ambieren, als deze nog kampioen is opzet Khbabez. De Nederlands-Marokkaanse topknokker zal die uitdaging niet in uit de weg gaan. Over het laatste gevecht zegt Khbabez.

,,We hebben het helaas niet uit kunnen vechten, dus ik heb niet gemerkt wat hij verder in huis heeft. Maar ik heb niks gevoeld van zijn klappen. Ik denk nog steeds dat ik een kans had gehad om te winnen als ik fit was. Dan had ik het hem zeker moeilijk gemaakt. Voor mijn gevoel ging de eerste ronde heel goed.’’

Topknokker

Voor het overgrote deel van het Nederlandse publiek was Khbabez een onbekend gezicht. In Azië geniet de vechter grote bekendheid. De kickboksers stond tot voor kort bij ONE Championship in de ring, de grootste vechtsport organisatie van het Aziatisch continent.

LEES HIER HET AD INTERVIEW MET KHBABEZ (LEESTIJD 5 MINUTEN)

Toch heeft Khbabez een goede indruk achtergelaten door zijn gevecht met Verhoeven. En zegt hij zelf zullen de fans nog meer van hem horen en is hij klaar voor iedereen. ,,Als kind dacht ik al: ooit pak ik jullie allemaal”, en dat geldt nu voor de zwaargewicht divisie bij GLORY.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page