IFP ENFUSION KRIJGT GROENLICHT: Kickboksen met publiek - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / IFP ENFUSION KRIJGT GROENLICHT: Kickboksen met publiek

IFP ENFUSION KRIJGT GROENLICHT: Kickboksen met publiek

Goed nieuws voor de Enfusion kickboks fans. Promotor IFP uit Duitsland heeft groen licht. In het najaar zal IFP een event met publiek organiseren in Wuppertal, Duitsland.

“UNI-Halle geeft groenlicht voor 17 oktober 2020 om het Enfusion Event te organiseren in de UNI-Halle Wuppertal. Intern starten we met de werkzaamheden om het evenement te plannen,” luidt het bericht van de organisatie.

Contact met betrokken leert onze redactie dat er hard gewerkt wordt aan een stevige fight card met een aantal topvechters. Voor de Nederlandse kickboks fans ook goed nieuws want Wuppertal is goed bereikbaar.

Nederland nog onduidelijk

De kans is dus groot dat naast Duitse kickboks fans ook Nederlandse aanwezig zullen zijn. In ons land is een nog geen duidelijkheid over vechtsport events met publiek. De Duitse deelstaat waar Wuppertal onder valt heeft de coronamaatregelen flink versoepelt.

Hier kan IFP dus ook gebruik van maken. Het geplande event op 18. April 2020 in de Eissporthalle Darmstadt werd geannuleerd vanwege de coronacrisis. Vooralsnog ziet het er naar uit dat in oktober een inhaalslag kan worden gemaakt.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page