Hulpactie gestart voor doodzieke Surinaamse kickbokser Nieuws
Nieuws

Hulpactie gestart voor doodzieke Surinaamse kickbokser

Hulpactie gestart voor doodzieke Surinaamse kickbokser
Hulpactie gestart voor doodzieke Surinaamse kickbokser

De talentvolle kickbokser Igmorel 'Iggy' Felter is getroffen door een infectie waardoor hij verlamd geraakt is en in coma ligt.

Via Facebook doet First Class Boxing de sportschool waar Felter traint een oproep tot steun om de jonge vechter te helpen. Er is geld nodig voor een goede behandeling en medicatie.

"Beste familie, vrienden, volgers en fans. Met groot verdriet delen wij jullie mede dat een talentvolle wedstrijdvechter van ons…..
Igmorel 'Iggy' Felter eerst 2 weken volledig verlamd, en nu al ruim 2 weken in coma op de Intensive care ligt. De artsen zitten met de handen in het haar want de precieze oorzaak van dit gebeuren is nog niet duidelijk. "

Veel geld nodig

"Er is een infectie gevonden waarvoor hij cito de juiste medicijnen moet krijgen maar die schijnen vreselijk duur te zijn…… Te duur voor zijn oma om de hele behandeling te bekostigen….. Naast dit medicijn krijgt hij ook nog verschillende antibiotica, vitamines en moeten ze hem vernevelen om andere ziektes en infecties weg te houden of uit te sluiten. Wij vragen daarom om jullie steun. "

Voor geïnteresseerden en mensen die hulp willen bieden of geld willen doneren dan kan dit door contact op te nemen met First Class Boxing via hun Facebook pagina.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws