Huh! Kickboks scheids nokt er mee tijdens wedstrijd (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Huh! Kickboks scheids nokt er mee tijdens wedstrijd (video)

Huh! Kickboks scheids nokt er mee tijdens wedstrijd (video)

Wat gebeurt er als kickboksers niet willen luisteren, dan nok je er als scheidsrechter gewoon mee. Dit gebeurde afgelopen weekend in Thailand tijdens de terugkeer van het bekende Lumpinee Stadium in Bangkok.

Er werd een tijdje niet gevochten in Thailand nadat het land getroffen werd door de coronapandemie. Kickboksgala's bleken brandhaarden van het virus en werd afgezegd. Afgelopen weekend keerde het befaamde Lumipnee terug en introduceerde enkelen nieuwe vechtregels.

Niet luisteren

Een van de regels is dat er actief aangevallen dient te worden als het startsein wordt gegeven voor de wedstrijd. Echter was dit nog niet echt geland bij twee vechters die dan ook gediskwalificeerd werden. Nadat de scheids Ratchadet en Ponprom verschillende keren aangaf te starten met knokken, maar r niets gebeurde was de arbiter er klaar mee.

Hij pakte dan ook de microfoon om uitleg te geven dat de wedstrijd over was en stapte doodgemoedereerd de ring uit. Zowel Ratchadet en Ponprom belven in verbazing achter. Misschien volgende keer beter opletten als er nieuwe regels worden aangekondigd...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws