HOOST Cup Japan: Santino Verbeek wint op knock-out Nieuws
Nieuws

HOOST Cup Japan: Santino Verbeek wint op knock-out

HOOST Cup Japan: Santino Verbeek wint op knock-out
HOOST Cup Japan: Santino Verbeek wint op knock-out

Eerder vandaag zondag 23 december vond in de Nagoya International Conference Hall, Japan de Hoost Cup plaats. Dit event wat gelieerd is aan K-1 Legende Ernesto Hoost. Het toernooi leverde een dikke knock-out winst op voor Santino Verbeek.

Niemand minder dan WFL-Kampioen Santino Verbeek (protege van Ernesto Hoost), trad aan op het prestigieuze toernooi tegen Julio Mori in een Superfight wat plaatsvond op 82kg.

Verbeek afkomstig van Sokudo Gym in Hoorn is een van Nederlands meest getalenteerde kickboks talenten. Hij vecht onder ander bij de WFL en is daar kampioen. Mori daarentegen is VSS-BATTLE zwaargewicht kampioen, de strijd tussen beide vechters beloofd dan ook vuurwerk.

Knock-out overwinning

Verbeek domineerde de Japanner en wist hem in de eerste ronde knock-out te krijgen. Verbeek werd begeleid door zijn team wat onder andere bestaat uit Ton en Robin Vriend en Ernesto Hoost. Ook kickboks legende Peter Aerts was aanwezig.

LEES OOK: Santino Verbeek vecht op Hoost Cup in Japan

Verbeek is een van Nederlands meet getalenteerde kickboksers en het ligt in de lijn der verwachting dat het niet lang zal duren voor een wereldwijde vechtsport organisatie hem oppikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws