Holzken trapt legende Parr knock-out: op naar de titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Holzken trapt legende Parr knock-out: op naar de titel

Holzken trapt legende Parr knock-out: op naar de titel

Nieky Holzken, de voormalige Glory Kickboxing kampioen drukte zijn stempel nog maar eens bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topknokker versloeg Muaythai legende John Wayne Parr in een gevecht welke afgelopen nacht te zien was.

Voor Holzken (37) lijkt er geen obstakel meer om nog een titelkans te krijgen bij ONE Championship, met het knock-out trappen van Parr (44) lijkt de weg open. Het gevecht tussen Holzken en Parr vond eerder deze maand al plaats maar werd afgelopen nacht pas uitgezonden, de uitslag was tot dan niet bekend.

Holzken slaagde er in Parr meerdere keren neer te halen. Zo vielen er een paar knockdowns gevolgd door de knokt-out in ronde twee. Holzken die domineerde gedurende de wedstrijd had al voorspelt voor de KO te gaan.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page