Holy Sh*t! Kickbokser verrast met donder knock-out (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Holy Sh*t! Kickbokser verrast met donder knock-out (video)

Holy Sh*t! Kickbokser verrast met donder knock-out (video)

Rodrigo Passos Rolling Thunder knock-out verraste iedereen bij WGP in Brazilië. Passos ontweek de aanval van zijn rivaal en landde de kick op hetzelfde moment. De knock-out vond plaats met nog ongeveer een minuut te gaan in de derde ronde.

Thunder rolling kick is een van de vele bewegingen in vechtsporten die vrij moeilijk uit te voeren zijn in een professionele wedstrijd. Vanwege de lastige aard wordt deze vaak belachelijk gemaakt en niet serieus genomen. Toch bewijst Passos het tegendeel.

In verschillende gevallen besloten professionals echter om de rollende donderkicks te gebruiken, en een paar van hen slaagden erin om het perfect uit te voeren. Meerdere fans op sociale media prezen Passos voor de perfecte timing. "Holy shit de timing daarvan", schreef een fan.

Het hilarische aan deze knock-out is het feit dat de scheidsrechter net zo geschokt was als alle anderen die naar het gevecht keken. De scheidsrechter deed er vreemd lang over om het gevecht af te blazen en staarde alleen maar naar de bewusteloze kickbokser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws